Antena Meniu Search
x

Video Facturile la gaze ar putea scădea în perioada următoare. Anunţul vicepreşedintelui ANRE

Veste excelentă pentru românii împovăraţi de scumpirile din ultima perioadă! Preţul gazelor naturale pentru populaţie ar putea scădea. Anunţul a fost făcut de preşedintele ANRE. Prin urmare şi facturile care ne-au dat atât de mute bătăi de cap, vor fi mai mici.

Alin Stan
de Alin Stan

la 03.03.2023, 14:36

Vezi și

După o perioadă mai grea din punct de vedere financiar, costul cu facturile ar putea fi mai mic, asta după ce preţul la gaze este şi el în scădere. 

Vicepreşedintele ANRE a declarat că producţia naţională de gaze ar asigura o mai mare parte din consumul casnic, anul acesta comparativ cu anul trecut, iar tarifele pe planul internaţional au scăzut şi ele. Practic la factură am putea avea mai puţini bani, sub preţul plafonat de 0,31 bani. 

La nivel european, preţul gazului a scăzut la 50 euro/kWh, cu 50% mai mult faţă de anul trecut. De asemenea, furnizorii care vor cumpăra gaz la preţuri accesibile ar putea reduce factura consumatorilor casnici sub preţul plafonat până la data de 31 martie 2025. Rămâne de văzut care va fi decizia furnizorilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri economice » Facturile la gaze ar putea scădea în perioada următoare. Anunţul vicepreşedintelui ANRE