Antena Meniu Search
x

Cum alegi fisetele metalice potrivite pentru afacerea ta? 

Fisetele metalice te ajuta sa organizezi in mod eficient activitatile de la birou, iar un mediu de lucru curat si placut contribuie la cresterea performantei oricarei afaceri. Atunci cand apare nevoia stocarii sau arhivarii produselor, obiectelor sau documentelor, utilitatea fisetelor metalice isi spune cuvantul.

Cum alegi fisetele metalice potrivite pentru afacerea ta?

Fisetele metalice te ajuta sa organizezi in mod eficient activitatile de la birou, iar un mediu de lucru curat si placut contribuie la cresterea performantei oricarei afaceri. Atunci cand apare nevoia stocarii sau arhivarii produselor, obiectelor sau documentelor, utilitatea fisetelor metalice isi spune cuvantul. Astfel, indiferent de domeniul de activitate, bibliorafturile si dosarele cu acte vor putea fi depozitate in conditii de maxima siguranta. 

Pe langa pastrarea si organizarea documentelor firmei, fisetele metalice reprezinta investitii pe termen lung datorita calitatii inalte si rezistentei materialelor din care sunt construite. Acest tip de mobilier, spre deosebire de dulapurile clasice din lemn, iti va fi util pentru o perioada foarte lunga de timp fara sa necesite ingrijire, mentenanta si fara sa se deterioreze. 

Variante de fisete metalice

Construite si organizate dupa nevoi diverse si spatii de depozitare cu diferite dimensiuni sau particularitati, fisetele metalice pot avea diferente ce privesc numarul de rafturi, materialele din care sunt confectionate sau dimensiunile, motiv pentru care putem distinge urmatoarele variante:

- destinate arhivarii dosarelor, actelor si bibliorafturilor;

- destinate depozitarii aparatelor, echipamentelor sau sculelor;

- adaptate depozitarii de substante periculoase/toxice prin vopsea ignifuga si materiale termorezistente;

- destinate depozitarii in siguranta a instrumentelor medicale si medicamentelor;

- cu 1-2 usi si polite suplimentare;

- cu 1-2 rafturi, 5-10 rafturi sau cu seif/caseta.

Preturile diverselor fisete metalice

Luand in calcul atat utilitatea si functionalitatea, cat si rezistenta fisetelor metalice in timp, aceste piese de mobilier sunt o investitie foarte buna. Perioada de folosire va depasi cu mult perioada de amortizare a investitiei, iar preturile de pornire ale fisetelor metalice sunt, de obicei, in jurul sumei de 500 de lei. In cazul in care alegi un model complex, de dimensiuni mari si cu multiple caracteristici functionale, suma pe care va trebui sa o scoti din buzunar va creste considerabil, putand chiar depasi 1000 de lei. 

Pentru a gasi cele mai bune preturi atunci cand vrei sa utilezi spatiul de depozitare al biroului tau cu fisete metalice, intra pe site-ul Officeclass.ro si alege unul dintre variatele modele disponibile, printre care se  numara si: 

1. FISET METALIC CU 1 RAFT 900x400x900 mm (LxlxH), 35 kg/polita, model 3, ECO+. Proiectat pentru utilizare comerciala (arhivare bibliorafturi/documente) si industriala, acest model este confectionat din tabla de otel cu o grosime de 0,7mm, iar vopseaua este ignifuga.

2. FISET METALIC CU 4 RAFTURI AP60, 600x400x1800 mm (LxlxH), 40 kg/polita, Italia. Este destinat utilizarii comerciale (arhivare bibliorafturi/documente) si industriale (depozitare aparatura) si are o structura de rezistenta realizata din tabla de otel, profilata, de prima calitate, grosime 0,6 mm, iar vopseaua este ignifuga.

3. FISET METALIC CU 3 RAFTURI SI CASETA 900x400x1800 cm, 40 kg/polita, PLUS. Potrivit atat pentru utilizarea comerciala, cat si pentru cea industriala, acest model este prevazut cu 3 polite reglabile pe inaltime si seif metalic prevazut cu cheie. Vopseaua este ignifuga, iar tabla de otel din care este confectionat are o grosime de 0,7 mm. 

OfficeClass.ro, magazinul de birotica si papetarie online nr. 1 in Romania, iti ofera o gama larga de fisete metalice, mobilier pentru birou si accesorii la cel mai bun raport calitate-pret. In plus, aici ai posibilitatea sa platesti in rate fara dobanda! Comanda acum, simplu si rapid!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri economice » Cum alegi fisetele metalice potrivite pentru afacerea ta?