Antena Meniu Search
x

Video Gadget-urile care uşurează viaţa viitorilor părinţi costă scump. Care e preţul pentru un kit complet pentru nou-născuţi

Fiecare copil vine cu norocul lui, se spune. Dar şi cu mari cheltuieli. Baby Boom Show, cel mai mare târg din România pentru copii şi viitori părinţi vine cu reduceri şi tehnologii noi ce pot face viaţa de părinte mai uşoară dar si portofelul la fel. Un astfle de kit complet pentru un nou-născut depăşeste 5.000 de euro.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 29.02.2024, 20:35

Vezi și

Cătălina şi Andrei vor deveni părinţi pentru prima dată, în câteva luni. Vor să fie pregătiţi, aşa că fac ultimele cumpărături. "Ne uităm în primul rând după cărucioare, vedem ce găsim, mobilier pentru copil. Nu avem experienţă să ştim pe unde sa ne uităm, ce sa cumpărăm, aşa avem si consilierii, sunt toate la un loc si ne e uşor", a declarat Cătălina. După zeci de minute de căutări, au găsit căruciorul potrivit. "Urmează să îl cumpărăm. Undeva la 2.000 de euro. Este şi cu reducere", a declarat Andrei.

Târgul Baby Boom este deschis până duminică la Romexpo

Preţurile pentru cărucioare pornesc de la câteva mii de lei şi diferă în funcţie de brandul produsului, dar şi de accesorii. Cel mai scump cărucior prezentat la târg ajunge la 4.000 de euro. Dar sunt oeferte pentru toate buzunarele. "Pentru viitorii părinti oferim lenjerii pătuţuri ce sunt multifunctionale. Această lenjerie, spre exemplu, este la pretul de 500 de lei, formată din 11 piese", a declarat Daniela Popa, comerciant. "O tricicletă de lux pentru cei mai mici membri ai familiei. Pe măsură ce creşte îl modificăm, până când devine tricicletă cu pedale. Acum, la târg, le avem la reducere si pornesc de la 2.350 de lei, până la aceasta, care este vârful nostru de gamă si este 2900 de lei", a declarat Alexandra Pârvulescu, comerciant.

Cine vrea să îi monitorizeze pe cei mici de la distanţă, are de unde alege. Preţurile camerelor video pornesc de la 800 de lei. Sistemele video care monitorizează respiraţia sau bătăile inimii pot ajunge la 2.000 de lei. Şi roboţii care spală, sterilizează și usucă biberoanele costă mii de lei. Târgul Baby Boom este deschis până duminică la Romexpo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Gadget-urile care uşurează viaţa viitorilor părinţi costă scump. Care e preţul pentru un kit complet pentru nou-născuţi