Antena Meniu Search
x

Hidroelectrica a suspendat aplicația iHidro după doar o zi. Problema depistată

Hidroelectrica a suspendat aplicația de mobil iHidro la doar o zi de când a fost lansată. Clienții au fost informați că a fost identificată o eroare şi că s-a decis suspendarea temporară a aplicației până la remedierea acesteia.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 03.10.2023, 22:23

Vezi și

Compania de stat Hidroelectrica a suspendat aplicaţia mobilă iHidro la doar o zi după lansare. Din cauza unui număr foarte mare de solicitări de activare a conturilor iHidro a fost identificată o eroare şi s-a decis suspendarea temporară până la remedierea acesteia, a anunţat compania.

Observator

Hidroelectrica și-a lansat aplicația de mobil, iHidro, disponibilă în App Store și Google Play!

Aplicaţia lansată luni este disponibilă pentru sistemele Android şi iOS şi are şi o versiune desktop pentru accesarea de pe calculator.

Pe acelaşi subiect

Printre caracteristicile cheie ale aplicaţiei iHidro se numără: monitorizarea consumului - pe pagina principală a aplicaţiei, clienţii pot verifica soldul curent şi pot accesa rapid ultima factură emisă; de asemenea, pot accesa secţiunea de grafic al istoricului de consum şi pot raporta indexul autocitit pentru o mai bună gestionare a consumului de energie şi gestionarea locurilor de consum - clienţii pot gestiona toate locurile de consum pentru care au contract.

Totodată, aplicaţia are o secţiune dedicată facturării, care conţine facturile emise şi istoricul plăţilor efectuat şi una dedicată utilizării care permite introducerea indexului autocitit şi consultarea istoricului de consum. În secţiunea Servicii este disponibil un link către portalul client.hidroelectrica, urmând ca foarte curând să fie adăugat şi un link către Q Desk - aplicaţia de gestionare a reclamaţiilor şi sesizărilor.

Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie verde din România. Compania exploatează un număr de 187 de centrale, cu o capacitate hidroenergetică de 6,3 GW. Acestora li se adaugă parcul eolian de la Crucea, cu o putere instalată de 108 MW. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Lucrările de la examenele naționale, corectate digitalizat. Credeţi că acum vor mai fi fraude?

Observator » Stiri economice » Hidroelectrica a suspendat aplicația iHidro după doar o zi. Problema depistată