Antena Meniu Search
x

Video Hoți surprinși în timp ce încercau să fure dintr-o pensiune din Costinești

Hoţii de pe litoral nu se mai tem de nimic, nici măcar de camerele de supraveghere. Doi bărbaţi au fost filmaţi în Costineşti în timp ce intră într-o pensiune şi caută ceva...de furat. Pe imaginile surprinse de camera de luat vederi se observă cum aceştia forţează uşile şi chiar reuşesc să intre într-una dintre camere. 

Vezi și

Cotrobăie fără teama că ar putea fi prinşi, dar nu apucă să ia ceva. Se pare că turiştii cazaţi acolo i-ar fi observat şi au intervenit înainte să rămână fără lucrurile  de valoare sau bani. Proprietarul pensiunii nu a depus plângere, însă autorităţile recomandă atenţie sporită, mai ales că din ce în ce mai mulţi infractori dau spargeri după ce inspectează zona sub pretextul că ar fi turişti. 

Stațiunea Costinești devine pe zi ce trece raiul hoților. Dacă, în urmă cu câteva zile, aceștia se dădeau drept turiști pentru a studia terenul și a da, poate, o lovitură, de data aceasta se pare că au prins mai mult tupeu și încearcă direct ușile camerelor pensiunilor, fără nici o frică. Astfel, în noaptea de 17 spre 18 iulie, 2 tineri au dat asaltul la o pensiune în Costinești, încercând ușile și chiar intrând în unele dintre camere, fără a fura însă nimic, un turist reușind să îi alunge din locație.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Hoți surprinși în timp ce încercau să fure dintr-o pensiune din Costinești