Antena Meniu Search
x

Video "Doar în Costineşti poţi vedea aşa ceva". Şi-au agăţat "costiţa" şi slana afumată de umbrelă şi au încins un ospăţ pe cinste pe plajă

Ospăţ în toată regula pe o plajă din Costineşti. Mai mulţi turişti au şocat oamenii care veniseră să facă plajă, iar imaginile au devenit rapid virale.

de Redactia Observator

la 19.07.2022, 13:28

Vezi și

Turiştii aflaţi pe o plajă din Costineşti au fost martorii unei situaţii mai rar întâlnită pe litoral. Preţurile ridicate îi determină adesea pe oameni să fie mai chibzuiţi atunci când vine vorba despre cheltuielile pe care le fac în timpul unui sejur, însă un grup de turişti a ridicat ştacheta.

Oamenii au venit să se relaxeze pe plajă, au închiriat o umbrelă, câteva şezlonguri, după care şi-au etalat ce aveau mai bun. Nu, nu vorbim despre celulita care îl deranjează pe George Buhnici, ci de nişte bucăţi sănătoase de cărnuri afumate pe care le-au atârnat de umbrelă.

Au pus vinul roze la rece şi s-au înfruptat din şunca şi coastele de porc pe care le aveau cu ei, spre şocul celor prezenți pe plajă.

Imaginile au devenit virale pe TikTok

Pe acelaşi subiect

Imaginile au fost postate pe TikTok având pe fundal o manea cu versurile "genul de faţă, crescută la ţară...". 

Într-o altă filmare, autorul spune "doar în Costineşti poţi vedea aşa ceva".

au „La ce prețuri au ajuns la noi pe litoral nu este de mirare ceea ce au făcut ei”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Conform ReplicaOnline.ro, nu ar prima oară când grupul de turiști a petrecut la modul acesta pe plaja din Costinești. "Anul trecut, tot la Costinești pe plajă au chemat lăutari să le cânte”, au spus oamenii, în timp ce altcineva a confirmat la comentarii că i-a văzut şi el "live cu Moet, slană, jambon”.

Dacă la mâncare aceasta pare a fi o premieră, când vine vorba de băutură lucrurile nu par atât de surprinzătoare. Chiar la începutul lunii vă arătam cum mulţi turişti preferă să îşi ia berea de la supermarket, unde este cu mult mai ieftină decât la terasele de pe plajă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Doar în Costineşti poţi vedea aşa ceva". Şi-au agăţat "costiţa" şi slana afumată de umbrelă şi au încins un ospăţ pe cinste pe plajă