Antena Meniu Search
x

Vouchere pentru maşini noi şi produse electrocasnice, aprobate de Primăria Bucureşti

Primăria Bucureşti a votat acordarea de vouchere de 9000 de lei fiecare, atât pentru cumpărarea de maşini noi, cât şi de produse electrocasnice. Iniţiativa este destinată reducerii poluării în Capitală.

Vezi și

Primăria Bucureşti a votat acordarea de vouchere de 9000 de lei fiecare, atât pentru cumpărarea de maşini noi, cât şi de produse electrocasnice. Iniţiativa este destinată reducerii poluării în Capitală.

Conform proiectului aprobat de Primăria Bucureşti, sunt oferite 5000 de eco-vouchere ca primă de casare, iar fiecare are valoarea de 9000 de lei. Iniţial, era destinat doar cumpărării de maşini noi nepoluante, însă a fost extins şi pentru achiziţionarea de produse electronice şi electrocasnice.

Condiţii pentru a primi vouchere pentru maşini noi în Bucureşti

Voucherele în valoare de 9.000 de lei se oferă în schimbul predării spre casare a unei maşini uzate care e înmatriculată în Bucureşti. Tichetul e obţinut pentru cumpărarea unei maşini noi Euro 6, non-diesel sau electrice.

Cine sunt beneficiarii: persoane fizice sau juridice de drept privat, cu domiciliul sau reşedinţa în Bucureşti. Trebuie menţionat că hotărârea aprobată de Primaria Capitalei menţionează că voucherul de 9000 de lei nu se cumulează cu tichetul Rabla.

Eco-voucherele, folosite şi la produse electrocasnice

Proiectul iniţial prevedea ca voucherele oferite de Primăria Bucureşti să nu fie folosite doar pentru maşini, ci şi pentru cumpărarea de motorete, motociclete sau biciclete electrice.

În forma sa finală, hotărârea conţine şi un amendament care menţionează că voucherele pot fi oferite şi pentru produsele electronice şi electrocasnice.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat în şedinţa Consiliului General al Primăriei Capitale cu 29 de voturi "pentru", o abţinere şi 20 de voturi "împotrivă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri economice » Vouchere pentru maşini noi şi produse electrocasnice, aprobate de Primăria Bucureşti