Antena Meniu Search
x

Oamenii de afaceri, față în față la Forumul Capitalului Românesc, eveniment organizat de INTACT Media Group

Firmele româneşti privesc cu un ochi către afaceri şi cu unul către stat de la care aşteaptă măsuri coerente. Cei mai puternici oameni de afaceri din ţară, cu sute de mii de angajaţi, au avut ocazia să se facă auziţi la Forumul Capitalului Românesc, organizat de INTACT Media Group.

Vezi și

Aşteptări mari pentru 2019, dar şi provocări greu de trecut. Firmele româneşti privesc cu un ochi către afaceri şi cu unul către. stat de la care aşteaptă măsuri coerente. Cei mai puternici oameni de afaceri din ţară, cu sute de mii de angajaţi, au avut ocazia să se facă auziţi la Forumul Capitalului Românesc, organizat de INTACT Media Group.

Anul 2019 va sta sub semnul investițiilor. Nu este o promisiune pe care o fac guvernanții pe hârtie, ci asta cred oamenii de afaceri.

Guvernanții spun că statul va veni și el cu partea lui și va aloca 14% pentru investiții dintr-un Produsul Intern Brut de peste 1.000 de miliarde de lei.

Faţă de anii trecuţi, o mare problemă a angajatorilor este lipsa tot mai acută a forţei de muncă.

Oamenii de afaceri spun că încearcă să crească salariile, dar au nevoie şi de sprijinul statului pentru dezvoltarea afacerilor.

Afaceriștii au avut prilejul să stea faţă în faţă chiar cu decidenţii la Forumul Capitalului Românesc, eveniment organizat de INTACT Media Group.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Oamenii de afaceri, față în față la Forumul Capitalului Românesc, eveniment organizat de INTACT Media Group