Antena Meniu Search
x

Oferte bilete avion Wizz Air, rute noi și vouchere de 1000 de euro la startul celei mai mari creșteri operaționale din istoria companiei

Wizz Air anunță oferte bilete avion, rute noi și vouchere de 1000 de euro cu ocazia lansării celei mai mari creșteri operaționale din istoria companiei.

Wizz Air anunță oferte bilete avion, rute noi și vouchere de 1000 de euro cu ocazia lansării celei mai mari creșteri operaționale din istoria companiei.

Sub hashtagul #WIZZaroundEurope, Wizz Air, cel mai mare operator de transport low-cost din Europa Centrală și de Est, lansează astăzi cea mai amplă modernizare din istoria companiei în întreaga rețea.

#WIZZaroundEurope Noi avioane, noi rute lansate, zboruri suplimentare

În următoarele 17 săptămâni, 21 de aeronave vor fi alocate bazelor sale din Europa, sprijinind suplimentarea a 700 de zboruri săptămânale și începerea a 70 de noi rute.

Pe acelaşi subiect

Patru destinații noi vor fi inaugurate până la jumătatea lunii iulie, odată cu deschiderea unei noi baze vest - europene la Viena.

Oferte bilete avion Wizz Air, rute noi si vouchere de 1000 de euro

Cele patru noi rute Wizz Air sunt către Atena, Tallinn, Harkov, Viena.

Expansiunea Wizz Air în 2018 reprezintă o investiție de peste 2 miliarde dolari la 11 baze din Marea Britanie, Austria, Polonia, Ucraina, Ungaria, România și Georgia.

Oferte bilete avion Wizz Air

Oferte bilete avion Wizz Air. Pentru a sărbători acest eveniment important în istoria companiei, Wizz Air anunță Seat Sale Day.

Oferte bilete avion Wizz Air. Astfel, cine își rezervă un bilet astăzi, până la miezul nopții, la zboruri programate până la 31 mai primește o reducere de 20 la sută.

Oferte bilete avion Wizz Air, rute noi si vouchere de 1000 de euro

Oferte bilete avion Wizz Air. Reducerea cu 20% se aplică în cazul tarifelor, inclusiv taxelor și tarifelor non-opționale, dar fără taxa de administrare.

Oferte bilete avion Wizz Air. Această promoție se aplică la data de 13 martie de la 00.00 la 23.59 CET. Perioada de călătorie este limitată, deoarece toate călătoriile trebuie finalizate până la data de 31 mai 2018.

Oferte bilete avion Wizz Air. Prețul este valabil numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau pe aplicația mobilă WIZZ.

Oferte bilete avion Wizz Air. Călătorii WIZZ care caută să exploreze locuri uimitoare din Europa și dincolo de graniță pot acum să obțină cele mai mici tarife de pe wizzair.com.

Oferte vouchere Wizz Air de 1.000 de euro

Oferte vouchere Wizz Air. Pentru a aniversa acecst eveniment, Wizz Air oferă și vouchere cadou în valoare de 1.000 de euro.

Oferte vouchere Wizz Air. Astfel, pasagerii care vor călători cu primele curse ale celor 21 de noi aeronave ce vor începe să opereze în cadrul companiei Wizz Air vor avea șansa de a câștiga vouchere WIZZ în valoare de 1.000 de euro.

Oferte vouchere Wizz Air. Clienții Wizz Air sunt invitați să sărbătorească această expansiune impresionantă împreună cu echipajul entuziast al WIZZ la bord, precum și pe canalele media sociale, urmărind #WIZZaroundEurope.

Wizz Air se dotează cu noi aeronave

Wizz Air își începe expansiunea cu sosirea unui nou Airbus A320 la Budapesta, care se adaugă celor 10 aeronave existente, și lansarea unui nou traseu către Stavanger, Norvegia.

Compania anunță, de asemenea, că în perioada martie-iulie 2018, 700 de piloți profesioniști se alătură echipei Wizz Air.

Oferte bilete avion Wizz Air, rute noi si vouchere de 1000 de euro

"Astăzi începem cea mai mare fază de expansiune până în prezent în istoria WIZZ.

Wizz Air își menține angajamentul de a face călătoria cu avionul la un preț accesibil pentru mai mulți oameni decât oricând, oferind cele mai mici prețuri posibile prin modelul său de afaceri ULCC.

Din ce în ce mai mulți clienți aleg să zboare cu Wizz Air în fiecare an, bucurându-se de conectivitatea rețelei  Wizz Air de peste 600 de rute până la 145 de destinații din 44 de țări.

Cele 70 de noi rute care vor începe în următoarele 17 săptămâni vor spori oportunitățile de călătorie disponibile clienților noștri.

Echipajul nostru așteaptă cu nerăbdare să primească toți clienții WIZZ de la bord pentru a se bucura de serviciul excelent pe una dintre cele mai tinere flote europene", a declarat Owain Jones, CEO Wizz Air.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri economice » Oferte bilete avion Wizz Air, rute noi și vouchere de 1000 de euro la startul celei mai mari creșteri operaționale din istoria companiei