Antena Meniu Search
x

Foto (P) Economisiți 1.600 de lei la achiziționarea unui model de friteuză profesională!

de Redactia Observator

la 05.11.2021, 16:58

Într-o perioadă atât de dificilă pentru întreaga industrie a ospitalității precum cea traversată în prezent, din cauza pandemiei de coronavirus și a restricțiilor impuse, orice investiție trebuie calculată cu strictețe, pentru a nu periclita obținerea profitului.

În condițiile în care numeroase unități de alimentație publică au fost nevoite să-și întrerupă activitatea din cauza lipsei clienților, dacă restaurantul sau localul pe care îl conduceți sau administrați este încă funcțional, trebuie să profitați de acest avantaj. Astfel, în continuare, vă prezentăm o modalitate de a face o achiziție rentabilă pe termen lung, la un preț care beneficiază de o reducere semnificativă.

Este vorba despre cumpărarea unui model performant de friteuza profesionala în regim outlet, din oferta Fresco Expert, la numai 5.080 de lei în loc de 6.690 de lei. Furnizorul sus-numit, care susține geniul în bucătăriile profesionale din România încă din anul 1992, vă pune la dispoziție numeroase tipuri de friteuză profesională din seriile 650, 700 și 900.

friteuză

Economisiți 1.600 de lei la achiziționarea unui model de friteuză profesională!

Acestea sunt utilaje esențiale pentru orice restaurant, cantină sau autoservire, întrucât permit frigerea rapidă și uniformă a alimentelor, în baie de ulei. Folosindu-le, timpul de preparare se reduce, iar dumneavoastră aveți garanția unor rezultate la cele mai înalte standarde de calitate, prin comparație cu frigerea tradițională.

Mai mult decât atât, o astfel de friteuză profesională are o structură din oțel inox, fapt care îi garantează atât rezistența, cât și curățarea ușoară. Modelele disponibile pe site-ul Fresco Expert dispun de alimentare electrică sau pe gaz, 1-2 cuve și suport închis sau de banc.

Ele se integrează la perfecție în orice bucătărie profesională, indiferent de capacitatea acesteia, și, cel mai important, satisfac chiar și exigențele clienților foarte pretențioși care vă trec pragul localului. Nu în ultimul rând, faptul că provin exclusiv de la branduri renumite la nivel internațional, precum Electrolux, Giorik sau Arisco, conferă acestor echipamente fiabilitate, productivitate și o durată îndelungată de viață.

Revenind la modelul de friteuză profesională amintit anterior, vă prezentăm în continuare principalele sale caracteristici și specificații tehnice:

Friteuză profesională electrică de banc - preț 5.080 de lei (redus de la 6.690 de lei, taxa verde inclusă)

Brand: Arisco / Model: de banc / Capacitate: 2 x 11 litri / Construcție completă din inox / Tip alimentare: electric / Linia: 700 / Număr cuve: 2 / Dimensiuni: 80x70x29 de centimetri / Greutate: 37 de kilograme / kW electric: 2 x 9 / Dotări: 2 capace, 2 coșuri din inox, thermosiguranță, robinet pentru scurgerea uleiului / La terminarea ciclului de prăjire, coșul poate fi agățat, pentru picurarea uleiului de pe mâncăruri.

Acest model de friteuză profesională este însoțit de garanția Base Care inclusă în preț (montaj, 12 luni piese de schimb, manoperă). Garanțiile Performance Care (Base Care + o revizie anuală în ultimele 2 luni din perioada de garanție + training de utilizare + service level agreement în 72 de ore) și Premium Care (Performance Care + extinderea perioadei pentru piese de schimb și manoperă la 24 de luni + service level agreement în 48 de ore) sunt disponibile contra cost, la prețul de 386 de lei, respectiv 693 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri economice » (P) Economisiți 1.600 de lei la achiziționarea unui model de friteuză profesională!