Antena Meniu Search
x

(P) Și fetele se joacă cu LEGO! De la Lego City la Lego Friends, iată cele mai bune seturi

În timp ce băieții și fetele se pot juca cu orice set LEGO le place, este incontestabil că unele seturi sunt concepute și realizate cu gândul la fete.

de Redactia Observator

la 10.11.2021, 16:38

Și fetele se joacă cu LEGO! De la Lego City la Lego Friends, iată cele mai bune seturi - Unsplash

Așadar, fie că fetița ta este deja fană a jocului de construire, fie că nu a descoperit încă bucuria construcției, există recomandări pentru cele mai bune seturi LEGO pentru fete de toate vârstele, interesele și nivelurile.

Cum va beneficia fiica mea de a se juca cu LEGO?

Construirea de modele cu LEGO este o modalitate excelentă de a îmbunătăți sau de a lucra la abilitățile motorii fine. Construirea unui model prestabilit va demonstra importanța respectării instrucțiunilor și acordării de atenție la detalii, precum și îmbunătățirea concentrării și a concentrării. Copilul tău va învăța importanța organizării, va dezvolta o toleranță față de frustrare și va descoperi cum și când să ceară ajutor.

Când un copil își construiește propriile modele, va culege beneficii similare. Copilul tău va experimenta, de asemenea, bucuria creativității și creșterea încrederii în sine care o însoțește. În cele din urmă, LEGO concepe seturi precum LEGO City sau LEGO Friends pentru a le permite copiilor să exploreze lumea, atât reală (LEGO City, Technic, Architecture) , cât și imaginară (Star Wars, Harry Potter, Minecraft, LEGO Friends).

Cele mai bune seturi LEGO pentru fete

LEGO Friends Debarcaderul cu distracții din Heartlake City

Acest set LEGO Friends include un mini roller-coaster cu o navă fantomă, un leagăn care se învârte, cinci figurine și multe elemente cu tema unui parc de distracții cu care cea mică se poate juca. Acest set LEGO Friends este perfect pentru jocul cu prietenii. Este ușor de construit, are multe elemente care permit diverse oportunități de joc de rol. Nu este un set de tip build-it and forget-it.

LEGO City Deschiderea magazinului de gogoși

Acest set LEGO City cuprinde două magazine, o dubă pentru reporterul de teelviziune, un camion de construcție cu remorcă și macara, o bicicletă pentru cafea și multe altele. Are zece minifigurine care sunt mai mult decât suficiente pentru ca cea mică să se joace împreună cu prietenii sau cu familia, indiferent de scenariile pe care copilul tău va dori să le joace. Practic, un nou magazin de gogoși se deschide, iar știrea apare la televizor. Cu un număr nesfârșit de scenarii, acest set LEGO City este evaluat pentru copii de peste 6 ani.

LEGO Friends Salonul de coafură

Dacă fetița ta este pasionată de coafuri și tunsori, atunci acest set LEGO Friends poate fi perfect pentru ea. Figurinele Emma și Nina se pot bucura de cafea sau prăjituri, să își coafeze părul. Salonul are zonă cu chiuvetă, zonă de styling cu oglindă și coafuri pe care cea mică le poate schimba între ele pentru aspectul potrivit. Setul include și sticle mici de șampon, fixativ, foarfece, uscător și accesorii de păr.

LEGO City Calendar de advent

Calendarul advent LEGO City este un cadou perfect de Crăciun, mai ales dacă copilul tău este pasionat de LEGO și mai are și alte seturi. Acesta construiește emoția pe măsură ce zilele trec și se apropie sărbătorile de iarnă. Copii pot număra până în ziua de Crăciun, descoperind zilnic mini-construcții, personaje populare și accesorii cool. Tot ce trebuie să facă este să întindă suportul de joc cu orașul înzăpezit și scena este pregătită de aventurile fără sfârșit. Este perfect pentru copii de peste 5 ani. Fiecare jucărie mică vine cu instrucțiuni de construit. Include suport de joc, mini-jucării, 6 minifigurine din serialul TV LEGO City. În total sunt 349 de piese care formează 24 de elemente.

LEGO Friends Magazinul de modă al Emmei

O altă jucărie perfectă pentru fetele care iubesc moda. Acest set de la LEGO Friends are la parter un magazin cu manechin, un vestiar și un spinner de stil care te ajută să amesteci și să asortezi ținutele. La etaj se află aterielul croitorului unde sunt gândite și realizate ținutele. Cele două etaje pot fi separate și utilizate independent sau unul lână altul. Cei mici se pot juca cu acest set ca atare sau îl pot pune într-un oraș împreună cu alte seturi LEGO Friends sau chiar LEGO City.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » (P) Și fetele se joacă cu LEGO! De la Lego City la Lego Friends, iată cele mai bune seturi