Antena Meniu Search
x

Prădătorul sexual care racola minore în Gara de Nord, apoi le viola, are condamnări în Spania, Italia şi UK. Cea mai mică victimă are doar 10 ani

Un prădător sexual periculos care a violat mai multe copile a fost prins. Cea mai mică dintre victime avea doar 10 ani. Individul vâna fete venite din ţară pe care le racola din Gara de Nord. Agresorul are condamnări pentru agresiuni sexuale în multe alte state din Europa: Spania, Marea Britanie şi Italia.

Vezi și

Individul are 55 de ani şi un cazier de 6 pagini şi jumătate. A fost condamnat în mai multe ţări pentru agresiuni sexuale, jafuri şi tâlhării. Cu poliţia pe urme, a fugit acasă unde a comis alte fapte oribile. La începutul lunii iulie individul a abordat o copilă de 10 ani pe care a convins-o să meargă la el acasă. Acolo a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el, i-a furat telefonul mobil şi apoi a lăsat-o să plece. Două zile  mai tâziu, fata s-a  întors în gară în speranţa că-şi va recupera dispozitivul. Şi de această dată a convins-o să plece cu el. Au mers într-o cameră închiriată într-un hotel din Sectorul 1 unde a obligat-o din nou să întreţină relaţii sexuale.

Anchetatorii cred că numărul victimelor sale ar putea fi mult mai mare

Imediat după aceea fata a fugit dn Bucureşti. Poliţia o căuta de câteva zile pentru că familia o dăduse dispărută. A fost găsită în Vâlcea şi le-a povestit anchetatorilor ce s-a întâmplat. Poliţiştii au dus-o la spital pentru investigaţii. ADN ul agresorului a fost băgat în baza de date naţională, iar mai apoi în cea internaţională. Autorităţile au descoperit astfel că acelaşi individ este căutat şi de poliţia din Spania, tot pentru agresiune sexuală. Potrivit anchetatorilor, a comis fapte similare şi în Marea Britanie şi Italia.

La noi, agresorul acţiona în zona Gării de Nord, de unde racola copile. Săptămâna trecută, o altă fată de 15 ani l-a reclamat la poliţie. "Sub diferite pretexte ar fi convins-o să meargă cu el într-un hotel. Bărbatul în cauză ar fi constrâns-o să întrețină relații sexuale, după care i-ar fi furat o sumă de bani", a declarat Crina Eşanu, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei.

"Au venit şi cei de la secţia de poliţie astăzi. El a mai fost cazat aici. Îşi lua cameră dublă, de 140 de lei şi a stat pe mai multe zile. Eu, una, nu l-am văzut niciodată pe tura mea venind cu cineva cum am înţeles că s-a întâmplat pe tura colegilor mei. Şi cu noi avea tot felul de... ştiţi, de discuţii de conversaţii. Dar, vedeţi, noi la vâsta pe care o avem. Aşa, dintr-o conversaţie, mie îmi spusese că e ceva, şofer de tir, ceva de genul", spune sub protecţia anonimatului o angajată a hotelului. În cele din urmă, poliţiştii l-au găsit în Braşov, unde fugise să-şi piardă urma. A fost arestat pentru viol şi furt. Anchetatorii cred că numărul victimelor sale ar putea fi mult mai mare. Individul figurează şi în registrul naţional al agresorilor sexuali, unde sunt înregistrati peste 65.000 de romani care au comis infracţiuni sexuale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri economice » Prădătorul sexual care racola minore în Gara de Nord, apoi le viola, are condamnări în Spania, Italia şi UK. Cea mai mică victimă are doar 10 ani