Antena Meniu Search
x

Video Preţuri ademenitoare la târgul cu produse tradiţionale secuieşti din Miercurea Ciuc. Clienţii sunt încântaţi: "Ai de unde să alegi"

Şi pentru că sărbătorile bat la uşă, şi de ceva timp suntem în post, inevitabil gândul ne zboară la preparatele tradiţionale de pe masa de Crăciun sau Revelion. În acest weekend, în Miercurea Ciuc, este târgul cu produse tradiţionale secuieşti. Şi este forfotă mare pentru că producătorii locali au venit cu cele mai delicioase preparate, iar preţurile sunt ademenitoare. 

de Redactia Observator

la 17.12.2023, 10:25

Vezi și

Este forfotă mare la Târgul de Crăciun cu produse secuieşti din Miercurea-Ciuc. Producătorii locali lucrează la foc continuu pentru a le oferi cele mai delicioase preparate clienţilor, care surprinzător nu-s deloc puţini.

Reporter: Aveţi comenzi?

Localnică: Da, avem. În foc continuu lucrăm.

Localnic: Avem foarte, foarte multe comenzi şi mai primim comenzi până marţi la ora 20 seara.

Pe acelaşi subiect

Producător mezeluri: Avem cerinţe mari. Acum vin sărbătorile şi, ştiţi, se aprovizionează oamenii. Avem produse care sunt de calitate şi acum, în ajunul sărbătorilor, se caută.

Reporter: Preţurile cum sunt aici?

Client: Sunt foarte bune. Ai de unde să alegi.

Bunătatea tradiţională locală care se află pe primul loc în topul preferinţelor

Afumăturile, cârnaţii de casă, caltaboşul sau toba sunt printre cele mai căutate produse de sezon. Totuşi, o altă bunătate tradiţională locală se află pe primul loc în topul preferinţelor.

Localnic: Cele mai căutate produse în momentul de faţă, înainte de Crăciun sau înainte de sărbători, sunt beigli, cozonac beigli.

Client: Am cumpărat slănină afumată, nişte cârnaţi de casă tradiţionali, un salam de cabalină.

Târgul produselor secuieşti din Miercurea-Ciuc se încheie astăzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Preţuri ademenitoare la târgul cu produse tradiţionale secuieşti din Miercurea Ciuc. Clienţii sunt încântaţi: "Ai de unde să alegi"