Antena Meniu Search
x

Program Paşte Auchan. Când vă puteţi face cumpărăturile de Paşte, online sau în magazine

Auchan a anunţat programul de Paşte. În perioada Sărbătorilor Pascale, în perioada 16 - 20 aprilie, magazinele Auchan vor avea program modificat.

de Redactia Observator

la 16.04.2020, 14:26

Program Paste Auchan - Profimedia Images / Ilustraţie

Auchan a anunţat programul de Paşte. În perioada Sărbătorilor Pascale, în perioada 16 - 20 aprilie, magazinele Auchan vor avea program modificat.

"Hipermarketurile și supermarketurile Auchan, precum și magazinele de proximitate MyAuchan independente vor avea în acest an un program special de Paște diferit față de anii trecuți. Astfel, având în vedere multiplele eforturi depuse de angajați în acestă perioadă pentru a asigura buna aprovizionare a magazinelor, umplerea rafturilor, tratarea fluxurilor crescute, întărirea condițiilor de igienă și siguranță sanitară etc., compania a decis că nu doar în prima zi, ci și în a doua zi de Paște, magazinele Auchan să fie închise în toată țara, oferind astfel întregului personal din magazine posibilitatea de a petrece mai mult timp cu familia și de a se odihni", a anunţat Auchan.

Joi şi vineri, magazinele Auchan şi MyAuchan vor avea program normal, între 08:00 şi 21:00, cu excepția magazinelor Auchan Cotroceni, deschis zilnic între orele 8.00-20.00, și Auchan Obor, deschis de luni până sâmbătă de la ora 8:00 până la 21:00 și duminică, de la 8.00 la 18.00.

Programul magazinelor Auchan poate fi consultat pe romania.auchan.ro.

Sâmbătă, 18 aprilie, magazinele Auchan vor funcţiona după program redus, până la orele 18:00. 

Duminică, 19 aprilie 2020, de Paşte, magazinele Auchan vor fi închise.

Luni, 20 aprilie 2020, A doua zi de Paşte, magazinele Auchan vor fi de asemenea închise. 

Unele magazine MyAuchan, cele cu program non-stop, vor avea program normal şi în zilele de Paşte. Magazinele MyAuchan din benzinariile Petrom vor fi deschise în toată perioada în programul normal al stațiilor Petrom, 0-24, cu excepția stației din București, dr. Herescu, care va funcționa zilnic în intervalul orar 6.00-22.00.

Începând de marți, 21 aprilie, magazinele vor reveni la programul normal actual.

În cazul serviciului de livrare, Auchan a anunţat că toate comenzile online plasate în perioada 17-20 aprilie vor fi livrate începând cu 22 aprilie.

Citeşte şi: Program Paşte Carrefour, Program Paşte Mega Image şi Program Paşte Kaufland

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Program Paşte Auchan. Când vă puteţi face cumpărăturile de Paşte, online sau în magazine