Antena Meniu Search
x

Programul magazinelor Kaufland de Paşte 2023

De Paşte 2023, magazinele Kaufland vor avea în unele zile program prelungit.

de Redactia Observator

la 10.04.2023, 13:33

Reprezentanţii Kaufland România au anunţat programul magazinelor de Paşte 2023
Reprezentanţii Kaufland România au anunţat programul magazinelor de Paşte 2023 - Profimedia
  • Reprezentanţii Kaufland România au anunţat programul magazinelor de Paşte.

Programul magazinelor Kaufland de Paşte: Reprezentanţii Kaufland România au decis ca magazinele din lanţul companiei să fie închise de Paştele Ortodox 2023 doar în prima zi de Paşte, respectiv duminică, 16 aprilie.

În plus, în zilele de sâmbătă, 15 aprilie, şi luni, 17 aprilie, magazinele Kaufland ar urma să aibă program ceva mai scurt decât de obicei. Asta înseamnă că, în funcţie de locaţie, ora de deschidere ar urma să fie în jur de 06.30, sâmbătă, 15 aprilie, şi în jur de 09.00, luni, 17 aprilie. Ora de închidere ar urma să fie 18.00 sau cel mult 19.00 sâmbătă, 15 aprilie, şi 16.00 sau maxim 18.00 în a doua zi de Paşte, luni, 17 aprilie.

Pe de altă parte, pentru a permite românilor să-şi facă cumpărăturile din timp şi pentru a evita eventualele aglomeraţii de la case, reprezentanţii Kaufland România au decis ca magazinele să funcţioneze după un program prelungit în perioada 10-14 aprilie, existând posibilitatea ca acestea să funcţioneze chiar şi până la ora 23.00.

Excepţie de la programul anunţat ar putea face magazinele Kaufland aflate în incinta unor centre comerciale mari, precum magazinul Kaufland aflat în incinta Promenada Mall Sibiu, care încă de luni, 17 aprilie, ar urma să funcţioneze după un program relativ normal, 10.00-22.00.

Pe acelaşi subiect

Magazinele Kaufland, program normal în oraşele predominant catolice

Reprezentanţii Kaufland România au anunţat că magazinele din lanţul companiei care sunt situate în oraşe predominant catolice ar urma să funcţioneze după un program normal în perioada în care se sărbătoreşte Paştele Ortodox.

Vorbim aici despre magazinele Kaufland din oraşe precum Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni sau Sovata. Magazinele Kaufland din aceste oraşe ar urma să funcţioneze inclusiv în perioada 15-17 aprilie după un program normal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Programul magazinelor Kaufland de Paşte 2023