Antena Meniu Search
x

Video Se scumpesc preţurile pe litoral, de la 1 iulie. Cât va costa o noapte de cazare la un hotel de trei stele

Litoralul românesc arde la preţuri! De mâine până pe 15 august este vârf de sezon şi preţurile urcă şi ele vertiginos, cu 15 sau chiar 20%. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 30.06.2023, 20:10

Vezi și

Plaja, marea, soarele. O combinaţie tot mai scumpă la vedere în vârf de sezon. dar creşterea tarifelor nu sperie turiştii care fac rezervări chiar şi pe ultima sută de metri. 

Oana Tănase, manager hotel: De azi dimineaţă turiştii sună. Se fac rezervări last minute, pentru 30 iunie şi 1 iulie, hotelul este ocupat acum în proporţie de 80 la sută din capacitatea lui. 

Lucian Popa, proprietar hotel: Ne ajută şi vremea, apa nesperat de caldă şi de curată. Sunt evenimente pe plajă, sunt concerte. 

Cât costă o noapte de cazare la hotelurile de 3 şi 4 stele

Pe acelaşi subiect

De mâine, preţurile pe litoral cresc cu 15, chiar 20 la sută. 

Andreea Filip, reporter Observator: Tarifele cresc în funcţie de fiecare hotel în parte. Aşadar la o unitate de cazare de trei stele tarifele cresc de la 230 de lei 260 de lei, iar la un hotel de patru stele preţurile cresc de la 500 la 600 de lei pe noapte. 

Şi un şezlong va costa mai mult. Preţul creşte în medie cu 5 lei.

Răzvan Chițan, manager plajă: Dacă vine un grup de patru persoane, plătesc trei şezlonguri şi al patrulea este gratis. Iar la şapte persoane, primesc două şezlonguri gratis şi cinci le plătesc. 

Unii turişti şi-au rezervat vacanţa încă de anul trecut

Cine a fost inspirat şi-a planificat vacanţa de anul trecut. 

Turistă: Era o reducere de Black Friday, în fiecare an ni le-am planificat din timp. 4.600 de lei all inclusive. 

Turist: De anul trecut, din toamnă. Şapte nopţi, două familii, în jur la 5-6.000 de lei. 

Corina Martin, proprietar agenție de turism: Evenimente sunt din plin, atât pe plajă cât şi în hoteluri şi în restaurante, spectacole. 

La malul mării, poţi avea parte şi de experienţe nepreţuite: spectacolul delfinilor. Un telespectator Observator ne-a trimis imagini incredibile, surprinse în staţiunea Mamaia: "A fost o surpriză plăcută să vedem delfini aici", spune o femeie. 

De săptămâna viitoare, litoralul se va umple de turişti din toate colţurile lumii. Începe Festivalul Neversea care promite patru zile şi patru nopţi de neuitat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri economice » Se scumpesc preţurile pe litoral, de la 1 iulie. Cât va costa o noapte de cazare la un hotel de trei stele