Antena Meniu Search
x

Video Prețuri ca-n Mamaia în Vama Veche, însă tinerii nu se plâng: "Berea-i rece. Păi asta ne salvează!"

Este prima zi de vacanţă, iar la malul Mării Negre a început distracţia. Preţurile la cazare sunt mai mari cu 20% decât până acum, dar asta nu contează pentru cei peste 30.000 de turişti care profită de vremea frumoasă. Cele mai aglomerate staţiuni sunt Mamaia, Vama Veche şi Eforie. Autorităţile ne asigură că apa este curată şi nu există risc de îmbolnăvire cu holeră
 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 17.06.2023, 20:29

Vezi și

"Foarte frumos, e top în Vamă. N-am nici cazare, stau până am chef să plec". Cum a început vacanţa, aceşti adolescenţi din Buzău s-au urcat în primul tren spre litoral. Planul tinerilor care în toamnă vor începe clasa a XII include un singur lucru: cât mai multă distracţie. 

Vali a venit cu prietenii din Bucureşti ca să petreacă weekendul la mare. 

Vali: Am găsit o atmosferă foarte plăcută, oamenii au un vibe pozitiv. Preţurile sunt puţin cam piperate faţă de anii trecuţi. Poţi să te distrezi şi cu bani puţini, poţi să te distrezi şi cu bani mulţi. 

La o pensiune de trei stele din Vama Veche, cazarea în cameră dublă este de 400 de lei pe noapte. Şi poate ajunge la 600 de lei pentru o cameră de familie. 

Pe acelaşi subiect

Emin Dilek, administrator pensiune Vama Veche: În preţul camerei este inclus micul dejun, piscina unde se pot relaxa oaspeţii noştri, barul şi diverse facilităţi.

Adi Voican, vicepreşedinte ANAT: Preţurile în Vamă nu sunt mici, trebuie să ştim asta. Distracţia costă şi oamenii îşi asumă treaba asta. 

Tânăr: S-au scumpit, să ştiţi, sunt ca-n Mamaia, dar distracţia compensează cumva. Ne simţim foarte bine. Apa, apa-i puţin cam caldă. Berea-i rece. Berea-i rece. Păi asta ne salvează!

Pentru o bere în Vama Veche turiştii plătesc până la 10 lei

Un fresh sau smoothie costă de la 12 lei până la 25 de lei. În timp ce o pizza ajunge la 45 de lei, iar un hamburger de pui la 18 lei. Cel mai ieftin desert este 7 lei. 

Alţi turişti au preferat Mamaia. Aici, un prânz pentru un adult şi doi copii ajunge la peste 50 de lei la restaurantele cu auto-servire. Şi pentru cazare, turiştii plătesc cu 20% mai mult decât weekendul trecut. 

Iolanda Nanu, manager hotel Mamaia: Camera dublă a fost 450 de roni, cu mic dejun inclus. Începând cu data de 15, tarifele s-au modificat, 550 de lei pe noapte.

Preţurile vor rămâne neschimbate până în 1 iulie, când urmează o nouă rundă de scumpiri. Hotelierii anunţă majorări de peste 10%. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Prețuri ca-n Mamaia în Vama Veche, însă tinerii nu se plâng: "Berea-i rece. Păi asta ne salvează!"