Antena Meniu Search
x

Video "A fost frumos!" Și-au luat asfaltul înapoi acasă. O firmă a decopertat șoseaua pe care a modernizat-o, după ce nu și-a primit banii

România, mereu surprinzătoare! O stradă întreagă din Aninoasa a fost decopertată la scurt timp după ce a fost asfaltată. Și nu din greșeală. Trei firme care fac lucrări în zonă nu s-au mai înțeles la bani și cea care a modernizat șoseaua s-a întors pe șantier nu să continue lucrările, ci să-şi asfaltul înapoi. După ce autoritățile au amenințat cu plângere penală, muncitorii au primit ordin să toarne din nou asfalt. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 24.10.2022, 19:37

Vezi și

Isprava demnă de cartea recordurilor s-a petrecut pe Strada Cătănești, în Aninoasa, unde trei firme şi-au dat mâna pentru o singură lucrare. Una se ocupă de alimentarea cu apă, una de canalizare și cea de-a treia de asfaltare. Primele două ar fi trebuit să plătească 340 de mii de lei asfaltatorului. De aici a început scandalul.

Și-au luat asfaltul înapoi acasă

Diana Speretoiu, reporter Observator: Pentru că una dintre firme nu ar fi plătit la timp, societatea care a modernizat drumul s-a întors aici cu utilajele şi a decopertat strada pe un sens, pe o lungime de o jumătate de kilometru.

Toți localnicii au rămas muți de uimire.

Pe acelaşi subiect

Localnici-reporter: - A venit, l-a luat şi l-a dus şi uitaţi ce a rămas. Pe partea aia stă primarul şi au zis să bage mai bun.

- Aţi apucat să vedeţi strada asfaltată?

- Da.

- Şi apoi.

- A fost frumos. Nu e posibil, nu, asta e ţara în care trăim.

- A venit firma, a luat asfaltul. 

- Aţi crezut că vin să bage gazele.

- Să facă canalul pentru gaze Şi când colo. Dezastrul era făcut.

Reprezentanții firmelor n-au comentat situația. Dar, muncitorii au fost trimiși în teren, să asfalteze din nou.

Reporter – muncitori: Mâine se reface. Avem ordin de refacere.

Primarul n-a primit vreo explicație pentru ce s-a întâmplat şi a ameninţat că depune plângere penală dacă situaţia nu se rezolvă.

Viceprimar Aninoasa: Nu ne-a anunţat nimeni ce urma să se întâmple, şi pur şi simplu domnul primar când a mers acasă după serviciu şi-a dat seama că ceva s-a întâmplat cu asfaltul, au raşchetat o parte din el. Nu ştiu nici eu ce s-a întâmplat.

Secretarul are însă o altă variantă.

Alin Simion, secretar Aninoasa: Firma de canalizare a acceptat lucrarea de asfaltare, cea de apă nu a acceptat-o, a considerat că nu corespunde proiectului, că nu e conform, în consecinţă firma care punea asfaltul pe drum a zis bun, dacă nu corespunde îl luăm, refacem, vedem ce-i de făcut mai departe.

Până la rezolvarea situației, oamenii care locuiesc în zonă sunt obligaţi să meargă, de cele mai multe ori, pe contrasens.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri economice » "A fost frumos!" Și-au luat asfaltul înapoi acasă. O firmă a decopertat șoseaua pe care a modernizat-o, după ce nu și-a primit banii