Antena Meniu Search
x

(P) Stailer - un nou concept al programărilor la salon

Pentru a-ți face o programare la salon trebuie să suni câteodată cu o săptămână înainte pentru a prinde un loc. Mai ales când vine vorba de o manichiură în timpul sărbătorilor, programările se fac chiar cu o lună înainte, iar protezistele vor râde isteric dacă tu suni și ai impresia că-ți fac ele loc și ție pe undeva prin agenda lor ce dă pe dinafară de programări.

de Redactia Observator

la 12.03.2021, 14:32

Stailer - un nou concept al programărilor la salon

Totuși, există o soluție care s-ar putea să te ajute dacă pur și simplu ai uitat că trebuie să ai mani/pedi perfecte de sărbători. Stailer, o platformă online de căutare a saloanelor, s-ar putea să îți găsească și pe ultima sută de metri pe cineva care să te primească.

De ce să treci pe Stailer?

Este o inovație în materie de programări la salon. Cu un simplu search, cu ajutorul filtrelor tale de interes, cum ar fi locația, genul, data și ora dorită și serviciul de beauty dorit, platforma îți aduce în câteva secunde lista saloanelor disponibile. Când cauți saloane de manichiura si pedichiura pentru femei, Stailer este ajutorul pe care îl așteptai. Deschiderea zecilor de taburi, conversații telefonice la fiecare salon doar că să primești Nu-uri, devine obositor, enervant și îți pierzi timpul aiurea. Stailer activează în 4 mari orașe momentan, Iași, Cluj, Timișoara și Oradea, iar stiliștii ce și-au înscris afacerile aici sunt reali profesioniști, cu mâini dibace, pentru că tu să ai mereu schimbări spectaculoase ale look-ului.

Ai multe beneficii atunci când te decizi să intri și tu în această lume. Și cu cât o faci mai repede, cu atât te vei putea lăuda prietenelor că tu știai de mult de platformă. Este destinată atât femeilor, cât și bărbaților, pentru că și aceștia se îngrijesc și nu este nicidecum o rușine.

Ce avantaje ai pe Stailer?

Este practic o agendă virtuală, pe care tu o gestionezi cum vrei, când vrei. Este complet gratuită și îți poți face programări câte iți poftește inima. Anularea lor este de asemenea gratuită, iar tu nu trebuie să îți mai faci probleme că suni stilistul și o să-și piardă cumpătul. El are astfel timp să se reorganizeze, iar tu nu trebuie să dai socoteală nimănui. Dacă el întâmpină vreo problemă și nu te mai poate primi, la fel vei fi anunțată din timp ca tu să găsești rapid alt salon pe Stailer. Iar ca să ajungi la timp la fiecare îți poți seta chiar și remindere ca nu cumva să uiți.

Este user friendly pentru toată lumea și găsești aici un univers al serviciilor hair&beauty. Practic orice îmbunătățire îți dorești este acum la vârful degetelor tale. Nu mai stai să depinzi tu de disponibilitatea unui stilist, ci îi regăsești aici pe cei gata să te răsfețe oricând, chiar și în aceeași zi.

În cazul bărbaților, îi poți arăta persoanei iubite cât de mult o apreciezi, fâcându-i chiar tu o programare mult dorită, dar la care nu a mai avut timp să ajungă. Totuși nu-i nevoie de o sărbătoare specială ca să-i demonstrezi cât de mult înseamnă pentru tine. Ocupă-te tu preț de 2 ore de treburile casnice, cât timp tu o trimiți la o ședință de relaxare, cum ar fi un masaj. Garantat iubirea ei pentru tine va atinge noi culmi.

Pentru informații suplimentare scrie la [email protected]

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » (P) Stailer - un nou concept al programărilor la salon