Antena Meniu Search
x

Video Strălucire de Revelion pe bani puțini. Cât costă închirierea unei rochii pentru noaptea dintre ani

Ne întoarcem acum în atmosfera festivă. Doar mâine nu-i poimâine şi vine Revelionul. Cine nu are rochie, să-şi închirieze. Este soluţia utilă şi economă pentru o apariţie senzaţională. Găsim rochii de seară pe care le putem închiria cu un preţ de opt ori mai mic faţă de valoarea reală a lor. În străinătate, conceptul a mers şi mai departe. 

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 14.12.2023, 17:57

Vezi și

"Locaţia perfectă pentru o astfel de rochie ar fi o petrecere la palat". O rochie spectaculoasă, al cărei cost depăşeşte 9.000 lei. Pentru a străluci în seara evenimentului, se închiriază cu un preţ de aproximativ 8 ori mai mic - adică 1.200 de lei. 

Kiki Dumitrescu, creator de stil: Conceptul de închiriere este unul simplu - ai o petrecere, nu ştii cu ce să te îmbraci poate nu ai bani să te duci să îţi cumperi ceva nou. Se pot închiria rochii de seară pentru evenimente black tie foarte elegante şi rochii pentru ocazii care nu sunt atât de pretenţioase. Putem să închiriem şi accesorii. 

Clienții semnează un contract la închiriere

La închiriere, clientul semnează un contract, care acoperă şi riscurile deteriorării hainelor.

Kiki Dumitrescu, creator de stil: Avem o taxă de închiriere nu este nici prea mare nici prea mică, ea tot timpul se raportează la costul de intrare al produsului în magazin. Aici variază undeva între 400 şi 1200 de ron. În afară de taxa de închiriere există o garanţie. Garanţia trebuie să acopere costul de reparaţie al rochiei. În cazul în care rochia ajunge la noi în ordine garanţia este returnată. Dacă optați pentru o petrecere de Revelion în club această este o rochie potrivită. 

Se închiriază haine și pentru mămici sau pentru vacanță  

Dacă la noi trendul începe să devină cunoscut pentru închirierea hainelor pentru evenimente, în străinătate se închiriază deja haine pentru vacanţe sau pentru ... perioada de sarcină. 

Verena Erin, creator de stil: Închirierea hainelor de maternitate este de asemenea o idee fantastică. Am văzut atât articole de bază pentru garderobă, cât şi îmbrăcăminte de maternitate de închiriat. 

De asemenea, în Capitală, există variante şi pentru domnii care vor să arate bine fără să plătească preţul întreg pe un costum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri economice » Strălucire de Revelion pe bani puțini. Cât costă închirierea unei rochii pentru noaptea dintre ani