Antena Meniu Search
x

Video Vacanța la camping, cât un sejur la hotel. Cât costă echipamentele pentru o familie cu 4 membri: "E o investiţie bună"

Pe ultima sută de metri, românii îşi pregătesc listele cu ce mai au nevoie în bagajul de vacanţă. Cei care aleg să plece la mare sau la munte cu cortul au mai multe de cumpărat, aşa că magazinele cu articole sportive sunt pline. Preţurile nu sunt deloc mici la acesoriile pentru vacanţă, dar investiţia merită: vacanţele la camping vor fi fără griji în anii viitori. 

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 01.07.2023, 20:24

Vezi și

La mare şi la munte, la cort. Vlad a venit pregătit să cumpere toate cele necesare pentru o vacanţă cum n-a mai fost. Merge cu familia, aşa că a adaptat coşul de cumpărături în funcţie de nevoile fiecăruia.

Vlad: Articole de sport făcute să reziste, la nisipul mării, la munte. Vreo 2.000, dar pe ambele corturi şi cel de munte şi cel de mare. E o investiţie bună. 

Ingrid Tîrziu, reporter Observator: Există câte un cort pentru fiecare dorinţă a turiştilor. De exemplu, acesta în care ne aflăm costă 549 de lei şi are două camere: camera de dormit şi camera de zi, perfectă pentru camping. Poate acomoda până la 4 persoane, iar accesorizarea lui mai poate costa aproximativ 1500 de lei. 

Specialiştii recomandă să nu ne încărcăm bagajele cu haine inutile atunci când plecăm la drum, pentru a face loc medicamentelor şi accesoriilor care ne protejează împotriva evenimentelor neplăcute. 

Pe acelaşi subiect

Paul Varga, ghid de turism: O loţiune cu protecţie solară, o loţiune împotriva ţânţarilor şi o trusă de prim ajutor. Este foarte important să avem cu noi o şapcă, sau o pălărie cu protecţie UV.

Cât costă o vacanță la camping pentru o familie cu 4 persoane

O familie cu patru membri trebuie să scoată din buzunar o sumă destul de mare, dacă vrea să aibă parte de o vacanţă linistită în camping.

Ştefan Alexandru, manager marketing magazin articole sportive: Se caută foarte mult corturile de două, trei persoane, se caută adăposturile pentru plajă, hamace, saci de dormit, umbrelă, papuci de intrat în apă. Undeva la 2000 de lei ar fi un buget minim. 

La final, tragem linie şi suntem pregătiţi de vacanţă. Un cort dotat cu saci de dormit, saltele, lumini, scaune şi masă, plus acesorii pentru patru persoane costă aproximativ 3000 de lei. Adăugăm haine cu protectie UV, borsete şi papuci pentru apă şi scoatem din buzunar, în total, aproximativ 4240 de lei pentru o vacanţă liniştită cu cei dragi. La munte şi la mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri economice » Vacanța la camping, cât un sejur la hotel. Cât costă echipamentele pentru o familie cu 4 membri: "E o investiţie bună"