Antena Meniu Search
x

Video A început Concursul Interdisciplinar "Aristotel". 15.000 de elevi din toată țara s-au înscris în competiție

A început Concursul Interdisciplinar "Aristotel". Elevi din toată țara vor susține, pe tot parcursul acestei luni, cele două probe ale competiției: un test de cultură generală și o probă de creativitate. 
În tot acest proces, le sunt alături profesorii și specialiștii în educație de excelență, de la Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, organizatorul acestui concurs.  Aristotel este singurul concurs de cultură generală, logică, matematică și creativitate pentru elevii din România.

de Redactia Observator

la 09.05.2022, 08:45

Vezi și

Peste 600 de școli din întreaga țară s-au înscris la ediția din acest an. Până pe 3 iunie, peste 15.000 de elevi din ciclul gimnazial vor susține acest concurs de creativitate și cunoaștere. Concursul Național Interdisciplinar "ARISTOTEL" este gratuit. Școala 280 din București se numără printre primele școli care vor susține acest concurs.

Violeta Filip, director Școala 280: Este o ocazie pentru copii de a face altfel de exerciţii. Cultura generală este completată întotdeauna de cunoştinţele ştiinţifice pe care ei le dobândesc la şcoală. 

Aristotel este un concurs îndrăgit de elevi. Aceștia sunt dornici să îşi testeze cunoştinţele de cultură generală şi modul în care fac față emoţiilor unui examen. 

Anda Vornicu, profesor Școala 280: Mi-a fost puţin teamă la început de modul în care sunt formulate subiectele, însă am descoperit un test super distractiv.

Elevii își pot testa capacitatea de a rezolva probleme de logică și matematică

Prin participarea la acest concurs, elevii își pot testa capacitatea de a rezolva probleme de logică și matematică, cu grad ridicat de dificultate.

Nicoleta Grecu, profesor Școala 280: Le dezvoltă creativitatea, le dezvoltă logica, perspicacitatea, sigur că da, este un concurs binevenit şi ne bucurăm să participăm din nou la acest concurs.

Concursul Național Interdisciplinar "Aristotel" este înscris în Calendarul Activităților Educative Municipale organizate de Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Educatie » A început Concursul Interdisciplinar "Aristotel". 15.000 de elevi din toată țara s-au înscris în competiție