Antena Meniu Search
x

Copii terorizați de o educatoare, la o grădiniță din București

Zeci de copii au trăit prima traumă la patru ani. Şi culmea, în locul unde părinţii îi ştiau în siguranţă: la grădiniţă. Educatoarea i-a terorizat zilnic, i-a umilit şi i-a jignit fără încetare.

de Redactia Observator

la 08.03.2019, 23:55

Vezi și

Zeci de copii au trăit prima traumă la patru ani. Şi culmea, în locul unde părinţii îi ştiau în siguranţă: la grădiniţă. Educatoarea i-a terorizat zilnic, i-a umilit şi i-a jignit fără încetare. Totul a ieşit la iveală după ce părinţii au primit înregistrări audio cu ororile. În plin scandal, educatoarea şi-a dat demisia. Ministrul Educaţiei promite că femeia nu se va mai angaja în învăţământ. 

Jigniri, înjurături, umilinţe, ţipete şi un stres continuu. A fost tratamentul de care au avut parte 27 de copii în fiecare zi la o grădiniţă de stat din Bucureşti.

Abia acum câteva zile a ieşit totul la iveală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În înregistrări se aude foarte des numele unei fetiţe orfană de mamă. Părinţii au făcut sesizări la grădiniţă şi la Ministerul Educaţiei.

Mulţi dintre copii vor avea nevoie de consiliere psihologică, mai spun părinţii, care amenință că vor face şi plângere penală împotriva educatoarei.

Abuzul emoţional este principala formă de abuz asupra minorilor, arată o statistică realizată de Asociaţia Telefonul Copilului. Aproape 5% dintre cazurile semnalate au fost în mediul şcolar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Educatie » Copii terorizați de o educatoare, la o grădiniță din București