Meniu
Search
x

Elevii care primesc tablete gratis vor trebui să le dea înapoi, anunţă Orban: "Pot fi recuperate şi distribuite în altă localitate"

Elevii care vor primi tablete gratis, pentru că nu au posibilităţi pentru şcoala online, pe timpul pandemiei, vor trebui să le dea înapoi, pentru că nu le primesc definitiv. Ei trebuie să le returneze, dacă nivelul de răspândire al virusului din localitatea respectivă scade. 

De Cristian Ionescu la 30.09.2020, 20:14
  • Elevii vor trebui să dea tabletele înapoi
  • Tabletele vor fi rulate între localităţi

"Cer autorităților locale și unităților școlare să achiziționeze tablete, pentru că tabletele nu se dau definitiv familiilor. Se dau într-o formă de comodat. E posibil ca într-o localitate nivelul de răspândire a virusului să scadă și atunci tabletele pot fi recuperate și pot fi distribuite într-o altă localitate în care crește numărul de infectări și e necesar învățământul online. E posibil ca într-o localitate nivelul de răspândire a virusului să scadă și atunci tabletele pot fi recuperate și pot fi distribuite într-o altă localitate în care crește numărul de infectări", precizează permierul.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Educatie » Elevii care primesc tablete gratis vor trebui să le dea înapoi, anunţă Orban: "Pot fi recuperate şi distribuite în altă localitate"