Antena Meniu Search
x

Elevii care primesc tablete gratis vor trebui să le dea înapoi, anunţă Orban: "Pot fi recuperate şi distribuite în altă localitate"

Elevii care vor primi tablete gratis, pentru că nu au posibilităţi pentru şcoala online, pe timpul pandemiei, vor trebui să le dea înapoi, pentru că nu le primesc definitiv. Ei trebuie să le returneze, dacă nivelul de răspândire al virusului din localitatea respectivă scade. 

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 30.09.2020, 20:14

O fetiţă scrie la o tabletă
Elevii vor trebui să aibă mare grijă de tabletele pe care le primesc gratis, pentru că trebuie să le dea înapoi - Profimedia Images/Foto de arhivă
  • Elevii vor trebui să dea tabletele înapoi
  • Tabletele vor fi rulate între localităţi

"Cer autorităților locale și unităților școlare să achiziționeze tablete, pentru că tabletele nu se dau definitiv familiilor. Se dau într-o formă de comodat. E posibil ca într-o localitate nivelul de răspândire a virusului să scadă și atunci tabletele pot fi recuperate și pot fi distribuite într-o altă localitate în care crește numărul de infectări și e necesar învățământul online. E posibil ca într-o localitate nivelul de răspândire a virusului să scadă și atunci tabletele pot fi recuperate și pot fi distribuite într-o altă localitate în care crește numărul de infectări", precizează permierul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Educatie » Elevii care primesc tablete gratis vor trebui să le dea înapoi, anunţă Orban: "Pot fi recuperate şi distribuite în altă localitate"