Antena Meniu Search
x

Învăţătoare din Alba Iulia acuzată de bullying, de mama unui elev

O învăţătoare de la o şcoală din Alba Iulia este acuzată de mama unui elev că ar pleca de la ore şi ar lăsa copiii nesupravegheaţi! Mai mult, cadrul didactic i-ar marginaliza fiul şi ar face presiuni ca acesta să fie mutat la altă clasă, deşi băiatul nu provoacă niciun fel de probleme.

de Redactia Observator

la 15.04.2019, 17:26

Vezi și

O învăţătoare de la o şcoală din Alba Iulia este acuzată de mama unui elev că ar pleca de la ore şi ar lăsa copiii nesupravegheaţi! Mai mult, cadrul didactic i-ar marginaliza fiul şi ar face presiuni ca acesta să fie mutat la altă clasă, deşi băiatul nu provoacă niciun fel de probleme. Învăţătoarea, care este şi directoarea adjunctă a şcolii, este cercetată, acum, de comisia de disciplină a unității de învățământ. 

Scandalul a început după ce elevul, acum în clasa a  4-a, a fost ameninţat de un părinte chiar în timpul unei ore de la care învăţătoarea lipsea. Mama copilului a venit atunci la şcoală şi i-a cerut socoteală acesteia. 

Deşi iniţial nu a recunoscut că a lipsit de la ore, învăţătoarea, care este şi directorul adjunct al şcolii Vasile Goldiş din Alba Iulia, a admis până la urmă că elevii erau singuri în momentul incidentului. Şi că se întâmplă uneori să lipsească, dar cu motiv. 

Pentru că a atras atenţia asupra absenţelor cadrului didactic, copilul ar fi acum terorizat. Deşi nu este un elev problemă, învăţătoarea l-ar ignora, nu vorbeşte cu el sau îl face de râs în faţa coleglor lui. Mai mult, doamna ar fi făcut chiar şi lobby la ceilalţi părinţi pentru ca băiatul de 11 ani să fie mutat în altă clasă sau chiar la altă şcoală, spune mama băiatului care se gândeşte chiar să depună o plângere penală pentru bullying împotriva învăţătoarei. .

Învăţătoarea nu a vrut să comentetze până în acest moment acuzaţiile care i se aduc. Mama copilului ar fi cerut chiar şi un control din partea Ministrului Educaţiei în acest caz. 

La aceeaşi școală a mai avut loc în urmă cu un an, un alt incident, când un profesor de sport a fost acuzat de corupere sexuală. Acesta este în acest moment trimis în judecată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Educatie » Învăţătoare din Alba Iulia acuzată de bullying, de mama unui elev