Antena Meniu Search
x

Foto Moarte suspectă în Constanța. Un tânăr de 25 de ani, găsit fără viață într-un parc. S-ar fi aruncat de la etajul 6 al unui bloc

Caz macabru în Constanța. Un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost găsit mort într-un parc. Tânărul s-ar fi aruncat de la etajul 6 al unui bloc. 

de Redactia Observator

la 12.04.2024, 07:53

Moarte suspectă în Constanța. Un tânăr de 25 de ani, găsit fără viață într-un parc. Avea urme de violență pe corp
Moarte suspectă în Constanța. Un tânăr de 25 de ani, găsit fără viață într-un parc. Avea urme de violență pe corp - Ziua De Constanta

UPDATE: Tânărul de 25 de ani și-ar fi luat viața, aruncându-se de la etajul 6 al unui blov. Inițial, autoritățile au crezut că a fost victima unor violențe, asta pentru că avea răni foarte grave la mâini. 

Cazul este unul dificil pentru polișiți și nu există martori care să fi văzut ce s-a întâmplat. 

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că, joi, la ora 23.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că în parcul Casa de Cultura se află trupul unui bărbat. 

Tânăr găsit mort în parc

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Echipajul medical sosit la faţa locului a efectuat manevre de resuscitare,  în urma cărora bărbatul a fost declarat decedat. Cu ocazia examinării exterioare a cadavrului,  s-a constatat ca acesta prezintă urme de violenţă ce ar fi putut fi produse prin precipitare, au precizat poliţiştii.

Potrivit autorităților ar fi vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani.

Ei continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care bărbatul şi-a pierdut viaţa

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
În Polonia, Legea îi obligă pe dezvoltatori să planteze arbori pentru fiecare aviz de construcţie. România ar trebui să preia acest model?
Observator » Educatie » Moarte suspectă în Constanța. Un tânăr de 25 de ani, găsit fără viață într-un parc. S-ar fi aruncat de la etajul 6 al unui bloc