Antena Meniu Search
x

Video Român acuzat că a omorât cu sânge rece un tânăr de 17 ani. Spune că doar s-a apărat: "I s-a cerut judecătorului să se pună în pielea lui"

Procesul în care un inginer român stabilit în Statele Unite este acuzat de crimă stârneşte un val de emoţie în toată America. Victima lui a fost un adolescent, iar mama acestuia, care a plâns la audieri, i-a impresionat pe juraţii care se pregătesc să anunţe verdictul. Românul susţine că a fost în legitimă apărare, dar procurorul l-a prezentat ca pe un asasin cu sânge rece. 

de Redactia Observator

la 11.04.2024, 22:06

Vezi și

În această învălmăşeală, inginerul Nicolae Miu a pus mâna pe cuţit când a fost înconjurat de un grup de adolescenţi, în timp ce făcea baie în râul Apple din Winsconsin. Isaac, un băiat de 17 ani s-a apropiat de el şi a încercat să îl trântească. În încăierare, pumnalul elveţian i-a străpuns inima. 

Prietenii victimei au filmat scena, iar imaginile au fost prezentate în sala de judecată. Juraţii au văzut că tinerii îl înconjoară pe român, îl împing şi îl acuză că ar fi prădător sexual. 

La procesul care s-a terminat astăzi, român a recunoscut că l-a înjunghiat pe adolesentul de 17 ani, dar spune că nu a făcut decât să se apere. 

Scenele de groază au loc sub privirile familiei inginerului

Reporter: Când ai folosit cuţitul, credeai că eşti atacat? 

Nicolae Miu, inculpat: Da

Reporter: De ce? 

Nicolae Miu, inculpat: Pentru că, la acel punct, deja mă împingeau. 

Aaron Nelson, avocatul lui Nicolae Miu: Ce ar face altcineva dacă ar fi în locul lui? Este un caz interesant. Este un videoclip în care este implicat domnul Miu. I s-a cerut judecătorului să se pună în pielea lui

Pus sub acuzare pentru crimă, inginerul român riscă închisoarea pe viaţă dacă va fi găsit vinovat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Român acuzat că a omorât cu sânge rece un tânăr de 17 ani. Spune că doar s-a apărat: "I s-a cerut judecătorului să se pună în pielea lui"