Antena Meniu Search
x

Video Viitorii medici din Iaşi şi-au îmbrăcat cu mândrie halatele, răsplată pentru munca depusă: ''Sper să fiu demn de el''

Emoţionaţi şi fericiţi! Aşa au fost bobocii Universității de Medicină și Farmacie din Iaşi care astăzi şi-au primit halatele. Primele halate de medic din viaţa lor. O răsplată pentru munca depusă până acum şi o motivaţie care să-i facă să înveţe în continuare pentru a-şi îndeplini visul. 

de Redactia Observator

la 21.09.2022, 16:47

Vezi și

Vladina visează să fie medic încă de la vârstă de 5 ani. Alături de ea, alţi zeci de tineri au călcat astăzi pragul facultăţii plini de emoţii. Nu este începutul cursurilor, dar este începutul celei mai frumoase perioade din viaţa lor: studenţia. 

''Sper să ajung un medic bun, asta este dorinţa cred că a tuturor, ce sa zic şi eu. Doamne ajută să fie bine.''

''Sper să-l port cu mândrie şi să fiu demn de el.''

Viitorii medici au fost răsplătiţi pentru munca depusă

Pe acelaşi subiect

Studenții din ani mai mari le-au fost ghizi bobocilor și le-au făcut un tur al Universității unde îşi vor petrece următorii ani. Când vor termina, vor fi medici. 

Ivona Burduja, purtător de cuvânt UMF Iaşi: Facem în fiecare an acest program de integrare a bobocilor pentru a le veni în ajutor şi pentru a-i ajuta ca să se descurce mai repede şi mai bine în primul an. 

Până duminică, toți studenții din anul întâi, de la toate specializările Universității de Medicină și Farmacie din Iaşi, îşi vor cunoaşte profesorii şi se vor familiariza cu facultatea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Educatie » Viitorii medici din Iaşi şi-au îmbrăcat cu mândrie halatele, răsplată pentru munca depusă: ''Sper să fiu demn de el''