Antena Meniu Search
x

Live Text Croaţia face doar egal cu Cehia, la Euro 2020, şi tremură în lupta pentru calificarea în faza optimilor de finală

Naţionalele de fotbal ale Croaţiei şi Cehiei au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul jucat vineri seara, în etapa a doua a grupelor de la Euro 2020.

de Redactia Observator

la 18.06.2021, 21:04

Schick a marcat din nou pentru Cehia
Schick a marcat din nou pentru Cehia - Profimedia
  • Croaţia şi Cehia fac parte din Grupa D de la Euro 2020, grupă în care au mai fost repartizate Anglia şi Scoţia.
  • Meciurile de la Euro 2020 se joacă în perioada 11 iunie - 11 iulie.

Min. 95 - Este final de meci la Glasgow. Croaţia şi Cehia termină la egalitate, 1-1, o partidă în care cehii au dominat prima repriză, iar croaţii au fost mai activi în partea a doua a jocului. Cehia face un pas mare spre calificarea în faza optimilor de finală, în timp ce Croaţia are nevoie de o victorie cu Scoţia, în ultima etapă, pentru a mai spera.

Min. 93 - Hlozek vede cartonaşul galben pentru un fault.

Min. 87 - Schimbări în cele două echipe. La croaţi a ieşit Kovacic şi a intrat Brozovic. La cehi a ieşit Darida şi a intrat Barak. 

Min. 82 - Boril vede cartonaşul galben pentru un fault.

Pe acelaşi subiect

Min. 75 - Schimbări în echipa Cehiei. Au intrat Sevcik şi Krmencik şi au ieşit Jankto şi Schick.

Min. 62 - Schimbare în echipa Croaţiei. Intră Vlasic în locul lui Kramaric. Schimbări şi în echipa Cehiei. Intră Hlozek şi Kral şi ies Holes şi Masopust. 

Min. 51 - Masopust vede cartonaşul galben pentru o intervenţie dură asupra unui adversar.

Min. 48 Croaţia - Cehia 1-1. Perisic egalează pentru Croaţia cu un şut de toată frumuseţea.

20.05 - Croaţia a avut lovitura de start în repriza a doua a meciului de la Glasgow. La croaţi au intrat Petkovic şi Ivanusec şi au ieşit Rebic şi Brekalo.

Min. 48 - Este pauză la Glasgow. Cehia conduce, cu 1-0, după o primă repriză în care a avut un plus de viteză faţă de Croaţia.

Min. 37 Croaţia - Cehia 0-1. Schick deschide scorul din penalty. A fost nevoie de o intervenţie a arbitrului video pentru a se acorda penalty, după un duel între Schick şi Lovren. Fundaşul croat a văzut cartonaşul galben, după ce i-a spart nasul lui Schick cu o lovitură cu cotul.

Min. 18 - Cehia a intrat mai bine în meci şi şi-a creat câteva momente favorabile, dar nu a reuşit să profite de ele.

19.00 - Cehia a avut lovitura de start a meciului.

Zlatko Dalic, antrenorul Croaţiei, începe cu Livakovic - Vrsaljko, Lovren, Vida, Gvardiol - Perisic, Modric, Kovacic, Brekalo - Kramaric, Rebic.

Jaroslav Silhavy, antrenorul Cehiei, începe cu Vaclik - Coufal, Kalas, Celustka, Boril - Masopust, Holes, Soucek, Jankto - Darida - Schick.

Croaţia şi Cehia fac parte din Grupa D de la Euro 2020, grupă în care au mai fost repartizate Anglia şi Scoţia. Croaţia, vicecampioana mondială en-titre, a debutat cu o înfrângere la Euro 2020.

Modric şi compania au cedat în disputa cu Anglia, 0-1, într-un meci în care au arătat departe de forma care a dus Croaţia până în finala Mondialului din 2018. În aceste condiţii, pentru Croaţia meciul cu Cehia este unul de totul sau nimic, orice rezultat în afară de o victorie fiind un adevărat dezastru pentru croaţi.

Iar misiunea Croaţiei nu este una uşoară în condiţiile în care Cehia a arătat o formă bună în partida cu Scoţia, din prima etapă, partidă câştigată de cehi, cu 2-0, chiar pe terenul scoţienilor, la Glasgow.

Meciurile dintre Croaţia şi Cehia, partide cu multe goluri

Croaţia şi Cehia s-au întâlnit doar de două ori până acum, după ce au devenit naţiuni de sine stătătoare, la începutul anilor '90. Însă, ambele meciuri jucate între Croaţia şi Cehia au fost pline de goluri.

Mai întâi, cele două echipe s-au întâlnit în februarie 2011, într-un meci amical câştigat de Croaţia, cu 4-2. Pentru croaţi marcau Kalinic, de două ori, Eduardo şi Ilicevic, în timp ce pentru cehi marcau Sivok şi Rosicky. Cele două echipe s-au întâlnit şi la Euro 2016, în faza grupelor. A fost, atunci, 2-2, respectiv singurul punct cucerit de cehi la turneul final şi singurul meci din grupă pe care Croaţia nu l-a câştigat. Marcau, atunci, Skoda şi Necid, pentru Cehia, şi Perisic şi Rakitic, pentru Croaţia. A fost un meci în care Croaţia a condus cu 2-0, până în minutul 75, iar Cehia a egalat pe final, golul de 2-2 venind în minutul 89.

Meciul Croaţia - Cehia este arbitrat de o brigadă din Spania

Meciul dintre Croaţia şi Cehia, din etapa a doua a grupelor de la Euro 2020, este arbitrat de o brigadă din Spania ce îl are la centru pe spaniolul Carlos del Cerro Grande. Acesta este asistat de compatrioţii săi Juan Carlos Yuste Jimenez şi Roberto Alonso Fernandez. Carlos del Cerro Grande are 45 de ani şi este arbitru internaţional din 2013. Carlos del Cerro Grande este delegat pentru a doua oară la un meci de la Euro 2020. El a condus şi derbiul primei etape dintre Franţa şi Germania.

Meciul dintre Croaţia şi Cehia, din etapa a doua a grupelor de la Euro 2020, se joacă pe Hampden Park din Glasgow (Scoţia). Este al doilea meci la rând pe care Cehia îl joacă la Glasgow, după ce s-a impus în partida cu Scoţia, scor 2-0. La Glasgow se mai joacă meciul Croaţia - Scoţia, din grupe, dar şi ultimul meci din faza optimilor de finală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Euro 2020 » Croaţia face doar egal cu Cehia, la Euro 2020, şi tremură în lupta pentru calificarea în faza optimilor de finală