Antena Meniu Search
x

Mesajul tulburător transmis de mama fanului englez care a murit sărbătorind golul înscris de Harry Kane în partida cu Germania de la Euro 2020

Naţionala de fotbal a Angliei s-a calificat în semifinalele Euro 2020 şi urmează să dea bătălia decisivă cu Danemarca pentru calificarea în ultimul act al competiţiei.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 05.07.2021, 07:54

Fanul englez într-una dintre ultimele poze realizate alături de mama sa şi cele două surori ale sale
Fanul englez într-una dintre ultimele poze realizate alături de mama sa şi cele două surori ale sale - Chloe Wise via Daily Star
  • Harry Kane a înscris o dublă împotriva Ucrainei, în memoria fanului care şi-a pierdut viaţa.

Anglia a avut un parcurs aproape perfect la Euro 2020, înregistrând, până acum, patru victorii şi un egal plus un golaveraj de 8-0. Totuşi, parcursul Angliei a fost presărat şi cu momente mai puţin plăcute.

Conform Daily Star, Charlie Naughton, un bărbat de numai 29 de ani, a murit pe 29 iunie, în momentul în care sărbătorea golul înscris de atacantul Harry Kane în partida cu Germania din faza optimilor de finală.

Naughton s-a întâlnit cu mai mulţi prieteni într-un pub pentru a urmări duelul dintre Anglia şi Germania. Raheem Sterling a deschis scorul târziu, în minutul 75, iar Harry Kane a închis tabela, în minutul 86, Anglia impunându-se cu 2-0.

Entuziasmat prea tare de reuşita lui Kane, lui Charlie Naughton i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit în mijlocul localului, când toţi ceilalţi prezenţi la faţa locului se bucurau de reuşita atacantului de la Tottenham Hotspur.

Pe acelaşi subiect

Harry Kane a înscris o dublă cu Ucraina, în amintirea fanului care şi-a pierdut viaţa

Medicii s-au chinuit trei ore să-l readucă la viaţă pe Naughton, însă în cele din urmă au fost obligaţi să constate decesul acestuia. Cumplita veste a ajuns şi la urechile fotbaliştilor englezi, Harry Kane anunţând public că vrea să facă tot posibilul ca Anglia să câştige trofeul pus în joc, iar acesta să-i fie dedicat lui Charlie Naughton.

De altfel, Kane s-a şi dezlănţuit în meciul din optimi, cu Ucraina, când a reuşit două goluri, iar Anglia s-a impus, cu 4-0, calificându-se în penultimul act al competiţiei.

La circa o săptămână de la producerea tragediei, Karen, mama lui Charlie, a avut puterea să transmită un mesaj tulburător: "Am vorbit cu el la telefon până să înceapă meciul. Mi-a spus că mă iubeşte. Văzând echipa Angliei cum îşi dublează avantajul, alături de prieteni şi familie, cred că a fost momentul perfect pentru ca el să dispară dintre noi. Era încântat că a fost eliminată naţionala Franţei, iar atunci mi-a spus că Anglia nu mai trebuie decât să elimine echipa Germaniei şi în mod cert câştigăm competiţia. Trăia şi respira pentru fotbal. Era cel mai mare fan care putea exista vreodată. Era sănătos tun, de aceea vestea că a murit ni s-a părut cu atât mai tragică şi mai şocantă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Euro 2020 » Mesajul tulburător transmis de mama fanului englez care a murit sărbătorind golul înscris de Harry Kane în partida cu Germania de la Euro 2020