Antena Meniu Search
x

Reacţia UEFA după gestul lui Ronaldo cu sticlele de Coca-Cola. Cristiano a făcut reclamă produsului în urmă cu 15 ani - VIDEO

Cristiano Ronaldo a surprins pe toată lumea la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Ungaria când a mutat cele două sticle de Coca Cola din faţa sa şi i-a îndemnat pe toţi să bea apă şi să adopte un stil de viaţă sănătos.

Reacţia Coca Cola după ce Ronaldo i-a provocat o prăbuşire la bursă de 4 miliarde de dolari. Starul portughez a făcut reclamă produsului în urmă cu 15 ani - VIDEO
- Profimedia

Gestul starului portughez a provocat o cădere semnificativă la bursă a companiei americane. Acţiunile Coca Cola au scăzut, ceea ce s-a tradus printr-o pierdere de 4 miliarde de dolari.

UEFA a reacţionat la scurt timp după acest moment, iar un purtător de cuvânt al turneului a declarat că fiecare e liber să aleagă ce băuturi îi place.

"Fiecare are preferințele lui în materie de băuturi. Fiecare are gusturile și nevoile lui. Jucătorilor li se oferă apă, alături de Coca Cola și Coca Cola fără zahăr în momentul în care sosesc la conferințele de presă", a declarat un purtător de cuvânt al EURO 2020 pentru DailyMail.

Momentul cu Cristiano Ronaldo de la conferinţa de presă s-a viralizat rapid, dar aproape la fel de rapid pe reţelele de socializare a început să circule şi o reclamă la Coca Cola, pentru piaţa asiatică, pe care Cristiano Ronaldo a filmat-o pentru Campionatul Mondial din 2006.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

EURO 2020. Gestul lui Ronaldo, efect de domino

Nu doar Cristiano Ronaldo a ieşit în evidenţă printr-un astfel de gest. Marţi seară, după meciul dintre Franţa şi Germania, Paul Pogba a îndepărtat o sticlă de Heineken la conferinţa de presă.

Starul naţionalei franceze, declarat omul meciului cu Germania, a motivat prin faptul că este musulman, iar religia îi interzice să consume băuturi alcoolice.

ERATĂ: Declarația inițială a purtătorul de cuvânt a fost atribuită inițial, de către presa engleză, unui purtător de cuvânt al Coca-Cola. Declaratia aparținea de fapt unui purtător de cuvânt al campionatului european.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Reacţia UEFA după gestul lui Ronaldo cu sticlele de Coca-Cola. Cristiano a făcut reclamă produsului în urmă cu 15 ani - VIDEO