Antena Meniu Search
x

Video 4 persoane au ajuns la spital, după un cumplit accident în Suceava. Un salvator pensionar le-a fost înger păzitor până la sosirea ajutoarelor

Au văzut moartea cu ochii. Patru persoane au fost rănite şi au ajuns la spital, după un cumplit accident rutier la ieşire din localitatea Stroieşti, spre Iliseşti, judeţul Suceava.

de Monica Palade

la 08.11.2021, 17:18

Vezi și

Acestea au fost salvate de un plutonier adjutant-șef (în rezervă) şi care a intervenit până la sosirea echipajelor.

6 persoane şi două maşini au fost implicate. Una dintre victime a fost iniţial în stare de inconştienţă, însă şi-a revenit. Toate persoanele rănite au fost din acelaşia utoturism. Două dintre ele erau blocate în autoturism, iar pentru celelalte două încarcerate şi a fost nevoie de descarcerare, informează reporterul Observator Daniel Bertea.

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulantaţă SMURD, cu sprijinul a trei echipaje SAJ. Victimele, două tinere şi doi tineri, au fost transportate la spital.

Înger păzitor pentru răniţi

Pe acelaşi subiect

Cercetările continuă la fața locului de către echipa operativă criminaliști și polițiști rutieri pentru stabilirea cu exactitate a modului cum s-a produs accidentul. S-a întocmit un dosar penal de vătămare corporală din culpă sub coordonarea unității de parchet în cadrul căruia vor fi stabilite toate circumstanțele producerii evenimentului rutier.

Povestea plutonierului adjutant-șef în rezervă a foast relatată pe pagina de Facebook a ISU Suceava.

„Colegul nostru, plutonier adjutant-șef (în rezervă) Ioan Ștefureac, a intervenit la accidentul produs astăzi între localitățile Stroiești și Ilișești, înainte de sosirea echipajelor de pompieri la fața locului.

Acesta a extras una dintre victimele blocate, care era prinsă sub bordul mașinii, și a gestionat situația imediat după producerea accidentului, împiedicând persoanele fără competențe să acționeze asupra răniților, pentru a nu le înrăutăți situația.

De asemenea, plt.adj.-șef (r) Ioan Ștefureac a furnizat datele necesare (și extrem de importante în misiunile de salvare a vieții) Dispeceratului comun ISU-SAJ, astfel încât, coordonatorii intervenției au trimis din primul moment echipajele specifice, pentru o misiune eficientă.

Ne bucurăm pentru faptul că instinctul de salvator nu l-a părăsit, nici după ieșirea la pensie, pe colegul nostru! Îți dorim multă sănătate și te felicităm, Nelule!”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » 4 persoane au ajuns la spital, după un cumplit accident în Suceava. Un salvator pensionar le-a fost înger păzitor până la sosirea ajutoarelor