Antena Meniu Search
x

Video 500 de joburi de vis, oferite în cadrul unei petreceri. Cum sunt atraşi studenţii: "Am încercat să venim aproape de ei cu un party"

Clasicul târg de joburi a fost transformat şi readaptat nevoilor tinerilor din ziua de azi. Astfel, o firmă a scos la bătaie peste 500 de posturi, special gândite pentru tinerii studenţi într-un cadru cu totul special, mai exact la o petrecere. 

de Redactia Observator

la 29.10.2023, 09:10

Vezi și

Doar prin simpla scanare a unui cod QR cu telefonul mobil, pe ecran apar variantele unde ar putea să îşi depună CV-ul un student dornic să se angajeze.

Andreea Dobre: Noi le-am pregătit joburi din zona aceasta mai creativă de btl de content marketing sunt job-uri pe care tinerii din ziua de azi le caută ți de altfel cu care rezonează pentru că viața lor este aproape în totalitate pe internet.

Prin scanarea unui cod QR cu telefonul, pe ecran apar variantele unde ar putea să îşi depună CV-ul un student

La petrecerea de recrutare organizată în parteneriat cu Asociația Studenților din București studenții vor experimenta o combinație unică de distracție, dans, tombole pentru bilete la festivaluri, provocări pe TikTok și, în același timp, își vor depune CV-urile pentru a-și construi viitorul profesional

Pe acelaşi subiect

Diana Şerban: De data aceasta am încercat să mergem un pic în zona de online să nu venim cu un târg de joburi convențional ci să venim aproape de ei cu un party în care ne cunoaștem , vorbim, facem schimb de numere de telefon facem o serie de story-uri.

Studenţii sunt foarte încântaţi de ideea de a se distra în timp ce îşi caută jobul ideal.

Studenta: Am văzut ca au foarte multe oferte de job-uri, mai ales în vânzări mai ales dacă iți place să fii un om comunicativ și fix asta caut și eu, am văzut că au un program flexibil și pentru studenți e un lucru foarte important.

Student: Am venit aici în primul rând pentru că vreau să îmi gasesc un job am auzit ca sunt foarte multe oportunitați.

Datele oficiale furnizate de Banca Mondială arată că rata șomajului în rândul tinerilor a atins un nivel semnificativ: ponderea tinerilor cu vârste cuprinse între 15 și 24 de ani care nu urmează o formă de educație sau formare, și nici nu muncesc, este de aproape 15%. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » 500 de joburi de vis, oferite în cadrul unei petreceri. Cum sunt atraşi studenţii: "Am încercat să venim aproape de ei cu un party"