Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A apărut Rebeca, eleva dispărută de 7 zile din Timişoara şi căutată în toată ţara. Este incredibil unde a fost găsită adolescenta de 14 ani

Rebeca Sara Cocora, adolescenta din Timişoara care a dispărut de acasă în urmă cu şapte zile, a fost găsită. 

de Redactia Observator

la 18.04.2018 , 08:42

Rebeca Sara Cocora, adolescenta din Timişoara care a dispărut de acasă în urmă cu şapte zile, a fost găsită. 

În timp ce familia ei o căuta cu disperare, poliţia nereuşind să-i localizeze telefonul, fata de 14 ani a fost găsită pe o bancă din Lugoj!

Anunţul a fost făcut chiar de fratele fetei, pe Facebook!

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Surse din cadrul Poliţiei Lugoj susţin că Rebeca a fost găsită pe strada Făgetului din Lugoj, iar după ce a fost legitimată s-a constatat că e vorba de fata dată dispărută acum o săptămână.

Reamintim că Rebeca Sara Cocora, elevă la o şcoală din Timişoara, a dispărut pe 11 aprilie, iar de atunci nu a mai dat niciun semn de viaţă.

Rebeca şi-a petrecut sărbătorile de Paşte, alături de familie ei, în Caraş-Severin.

Miercuri, 11 aprilie, Rebeca a plecat din Caraş-Severin la Timişoara, împreună cu nişte prieteni, pentru a merge la şcoală.

Potrivit rudelor, Rebeca a ajuns acasă în Timişoara, şi-a schimbat pantofii, şi-a luat geanta de şcoală, dar fără caiete sau cărţi în ea, şi-a luat telefonul, încărcătorul şi buletinul şi a dispărut.

Poliţiştii au dat-o în urmărire pe fata de 14 ani şi au cerut ajutorul oamenilor.

Noaptea trecută, fata de 14 ani a fost găsită pe o bancă din Lugoj.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » A apărut Rebeca, eleva dispărută de 7 zile din Timişoara şi căutată în toată ţara. Este incredibil unde a fost găsită adolescenta de 14 ani