Antena Meniu Search
x

A 11-a zi de PROTESTE! Peste 5.000 de oameni s-au adunat în Piaţa Victoriei. Oamenii au scandat DNA să vină să vă ia”, "Noaptea, ca hoţii” şi "Zi de zi aici vom fi”

Mii de persoane s-au adunat, vineri, pentru a 11-a zi consecutiv, pentru a protesta în Piaţa Victoriei.

Mii de persoane s-au adunat, vineri, pentru a 11-a zi consecutiv, pentru a protesta în Piaţa Victoriei.

Update ora 22:45 - Majoritatea manifestanţilor din Piaţa Victoriei au plecat, în piaţă rămând doar câteva zeci de persoane care scandează în continuare "Rezistăm”, "Demisia” şi "Jos Tăriceanu, Dragnea şi Grindeanu".

Manifestanţii care au plecat au spus că vor veni şi sâmbătă şi duminică să protesteze.

Update ora 21:20 - Numărul protestatarilor din Piaţa Victoriei a depăşit 5.000, manifestanţii scandând "PSD, ciuma roşie”şi "Hoţii”, huiduie şi suflă în vuvuzele. Pe o clădire din zona Pieţei Victoria se proiectează mesajul "We are back”, iar unii dintre manifestanţi poartă banderole albe pe care scrie "Rezist".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

UPDATE ora 21:05 - Peste 4.000 de oameni protestează în Piaţa Victoriei şi scandează "DNA să vină să vă ia”, "Noaptea, ca hoţii” şi "Zi de zi aici vom fi”. Circulaţia rutieră în Piaţa Victoriei a rămas deschisă doar prin faţa sediului Guvernului spre Bulevardul Aviatorilor, celelalte străzi adiacente fiind închise.

Numărul manifestanţilor din Piaţa Victoriei continuă să crească, în a unsprezecea zi de proteste, oamenii venind cu steaguri, pancarte şi vuvuzele.

Protestarii suflă în vuvuzele şi fluiere, iar un grup de tineri bate ritmic în tobe, spune „Atenţie”, apoi ceilalţi protestari strigă „Huo”. Tot în ritm de tobe se scandează "Demisia” şi "Hoţii”

În cele zece  zile de proteste, numărul record de manifestanţi din Piaţa Victoriei a fost atins duminică, peste 280.000 de oameni protestând chiar în ziua în care Guvernul a abrogat Ordonanţa de Urgenţă privind codurile penale. Oamenii au spus că nu vor renunţa la proteste, pentru că Guvernul a minţit, a făcut un abuz adoptând o ordonanţă de urgenţă pentru a schimba prevederi din codurile penale, în beneficiul unor politicieni, şi trebuie să răspundă pentru ce a făcut şi să îşi dea demisia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » A 11-a zi de PROTESTE! Peste 5.000 de oameni s-au adunat în Piaţa Victoriei. Oamenii au scandat DNA să vină să vă ia”, "Noaptea, ca hoţii” şi "Zi de zi aici vom fi”