Antena Meniu Search
x

A băut în club, apoi a condus direct spre moarte, în Constanța. Daniel nu și-a ascultat prietenii și s-a urcat la volan: "I-am spus să lase maşina, n-a vrut"

Sfârşit tragic pentru un şofer de 23 de ani, după o noapte de petrecere. Tânărul a murit când a intrat cu viteză mare într-un sens giratoriu din Constanţa şi s-a răsturnat cu maşina. Prietenii lui spun că băuse toată noaptea. În plus nu purta centură şi nu avea nici prea multă experienţă la volan. Un şir de greşeli pentru care a plătit cu viaţa.

de Redactia Observator

la 05.02.2024, 08:50

Vezi și

Daniel s-a distrat cu prietenii într-un club din Constanţa, unde obişnuia să iasă în fiecare săptămână. Gaşca s-a spart la ora 5 dimineaţa, când tânărul a decis să plece acasă, într-un sat din Ialomiţa, aflat la 100 de kilometri distanţă. Prietenii spun că era ameţit dar n-a fost chip să-l convingă să nu se urce la volan.

Alex Cosmin, prieten al victimei: I-am spus să lase maşina, că o ia mâine, că vine cu noi, nu e problemă, să lase maşina acolo. N-a vrut să asculte. Da, băuse, vă daţi seama că la club. Inconştienţă din punctul meu de vedere. Toţi bem, toţi ne distrăm, dar până la un anumit punct. Nu există greşeli din astea.

Greşeala l-a costat viaţa pe Daniel

Greşeala l-a costat viaţa pe tânărul de 23 de ani care avea permis de doar 2 ani. La ieşirea din Constanţa, nu a mai putut controla volanul s-a izbit de un sens giratoriu și s-a răsturnat. Pentru că nu purta centură de siguranţă, în impact a fost proiectat prin trapa maşinii.

Pe acelaşi subiect

Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea: În această dimineaţă, am fost solicitaţi să intervenim la un accident cu un autoturism răsturnat. Din păcate, în urma accidentului a rezultat o victimă de sex masculin care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa.

Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ ConstanţaÎn cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Pe acelaşi bulevard, în decembrie anul trecut, un tânăr salvamar a murit după ce a zburat cu maşina peste un alt sens giratoriu. Acul vitezometrului s-a oprit la 170 de kilometri pe oră, iar pe şosea nu s-au găsit urme de frânare. Şi în acel caz, şoferul a fost aruncat din maşină. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » A băut în club, apoi a condus direct spre moarte, în Constanța. Daniel nu și-a ascultat prietenii și s-a urcat la volan: "I-am spus să lase maşina, n-a vrut"