Antena Meniu Search
x

Video "A bubuit tare uşa prima dată şi geamul şi tot". Prăpăd într-un bloc din Sibiu, după ce unei pensionare i-a explodat bucătăria. Femeia ar fi uitat aragazul pornit

O femeie de 86 de ani din Sibiu a ajuns de urgenţă la spital cu arsuri pe mâni şi picioare în urma unei explozii care s-a petrecut chiar în garsoniera în care locuia. Deflagraţia a avut loc atunci când bătrâna a vrut să aprindă aragazul. Întreaga bucătărie a fost distrusă, iar uşa de la intrarea în locuinţă a fost spulberată. Autorităţile se gândesc că pensionara ar fi uitat aragazul pornit.

de Andrei Naiţă

la 21.11.2023, 08:23

Vezi și

Explozia puternică a avut loc într-o garsonieră de la parterul unui bloc din Sibiu. Femeia, în vârstă de 86 de ani, care locuia singură acolo ar fi vrut să-şi încălzească mâncarea. Însă, când a aprins focul, o explozie i-a distrus întreaga bucătărie, a spart ferestrele, şi i-a smuls uşa de la intrarea în garsonieră din balamale. Vecinii speriaţi au sunat imediat la 112.

Femeie: De la vecina a bubuit tare uşa prima dată şi geamul şi tot.  

Reporter: Aţi reuşit să o vedeţi de doamna?

Femeie: Da, era speriată săraca că la ea s-a întâmplat. S-a uitat la mine şi i-am spus ce faci Dana. A spus că am umblat puţin la aragaz şi a bubuit.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma deflagraţiei mai multe apartamente s-au ales cu geamurile sparte. Din fericire explozia nu a fost urmată de un incendiu, însă mai mulţi locatari s-au autoevacuat. Proprietara garsonierei a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Femeie: Pe partea stângă a venit suflul şi mi s-a rupt jumate de uşă şi mi s-a spart geamul de la bucătărie. Am ieşit afară să vedem ce se întâmplă că m-am speriat tare.

Alina  Stefan, purtător de cuvânt ISU Sibiu: A avut loc o acumulare de gaze care a declanșat o explozie. Persoana care locuia în acest imobil afost afectată de explozie, aceasta a suferit arsuri la față și membrele superioare și inferioare fiind transportată de urgență la UPU Sibiu. 

Alimentarea cu gaz a fost oprită, iar angajații companiei de distribuție și pompierii fac verificări pentru a stabili dacă explozia a fost provocată de o avarie, sau de o neglijență. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "A bubuit tare uşa prima dată şi geamul şi tot". Prăpăd într-un bloc din Sibiu, după ce unei pensionare i-a explodat bucătăria. Femeia ar fi uitat aragazul pornit