Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video „A căzut, Doamne, măicuţa mea”. Un bărbat din Periş care ameninţa că se sinucide a murit, după ce a căzut de pe antena pe care urcase şi s-a lovit la cap în cădere

Un bărbat din Periş, care ameninţa că se sinucide, a murit, după ce a căzut de pe antena pe care s-a urcat şi s-a lovit la cap în cădere. Imaginile au fost surprinse de martori şi ne-au fost trimise pe platforma Fii Observator.

de Monica Palade

la 28.12.2021 , 18:01

Incidentul a avut loc în zona gării din Periş. Omul era băut şi în ciuda faptului că oamenii strigă la el să coboare, acesta refuză. "Te rog frumos, dă-te jos", se aude o voce de femeie. Iar răspunsul său a fost ferm: "Nu".

A căzut când salvatorii urcau la el

La faţa locului au venit mai multe maşini de pompieri, de poliție şi ambulanţe. În momentul în care pompierii încearcă să urce la el, bărbatul se dezechilibrează şi cade, lovindu-se la cap în cădere de mai multe ori, chiar de scara pe care se urcase. Unii spun că încerca de fapt să coboare.

Vezi și

„A căzut, Doamne, măicuţa mea”, se aude spunând un martor, care a surprins momentul.

Bărbatul era căsătorit şi avea cinci copii, care au rămas acum fără tată.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » „A căzut, Doamne, măicuţa mea”. Un bărbat din Periş care ameninţa că se sinucide a murit, după ce a căzut de pe antena pe care urcase şi s-a lovit la cap în cădere