Antena Meniu Search
x

A comandat pizza şi a tâlhărit livratorul. Un tânăr de 20 de ani din Buzău, reţinut de poliţişti

Un tânăr de 20 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce ar fi tâlhărit un livrator de pizza, angajat al unei societăţi de unde tocmai comandase mâncare, prejudiciul fiind de 334 de lei, reprezentând mai multe cutii cu pizza şi alte produse alimentare, informează Agerpres.

de Redactia Observator

la 03.08.2023, 18:19

A comandat pizza şi a tâlhărit livratorul. Un tânăr de 20 de ani din Buzău, reţinut de poliţişti
- Profimedia - imagine ilustrativă

"Sesizarea a fost primită în data de 1 august a.c., în jurul orei 23.20, de la un râmnicean, angajat ca livrator la o societate comercială de tip pizzerie. Pe parcursul investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că victima urma să ajungă la locaţia de livrare, în Râmnicelu, însă a fost abordat de către doi tineri necunoscuţi. Unul dintre aceştia l-ar fi scos din maşină prin exercitarea de violenţe, apoi i-ar fi sustras din autoturism mai multe produse alimentare, în valoare de 334 de lei. Din cercetări a reieşit că principalii bănuiţi sunt doi tineri localnici, în vârstă de 18, respectiv 20 de ani", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii faţă de tânărul de 20 de ani pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, urmând a fi prezentat parchetului pentru a dispune o măsură preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » A comandat pizza şi a tâlhărit livratorul. Un tânăr de 20 de ani din Buzău, reţinut de poliţişti