Antena Meniu Search
x

Video "A crezut că l-a omorât". Bărbatul care a împuşcat un tânăr de 21 de ani în Vama Veche, pentru că asculta muzica prea tare, a vrut să se sinucidă în faţa poliţiei

Pasiunea pentru muzica techno l-a băgat în spital pe un bărbat din Constanţa. Tânărul, în vârstă de 21 de ani, a ţinut morţiş să asculte la volum maximum melodiile preferate, într-un camping din staţiunea Vama Veche. Iar acest lucru l-a scos din sărite pe un alt bărbat de 50 de ani. Nervos, acesta din urmă a scos un pistol şi l-a împuşcat în picior pe cel care a refuzat să dea muzica mai încet. Agresorul a fost prins de poliţişti, însă au avut de dus muncă de lămurire până când acesta să le predea arma. 

de Redactia Observator

la 15.07.2023, 08:38

Vezi și

Vama Veche, ora 18. Un grup de tineri se distrează pe ritmuri de muzică techno. La un moment dat, un bărbat de 50 de ani, dintr-un alt grup, se apropie de ei şi le fi spune că este deranjat de zgomot. Imediat între ei izbucneşte scandalul. Bărbatul mai în vârstă scoate o armă şi o îndreaptă spre tânărul pus pe distracţie. Martori la tot incidentul sunt turiștii care apelează de urgenţă la 112. Imediat, la faţa locului, începe o adevărată desfăşurare de forţe. 

Martori: Se vehicula că erau foști militari, că s-au împuşcat, unul rănit la picior. Au fost mascați, poliție, jandarmi. Era un om mai în vârstă care a tras cu arma în picior la un tânăr. Era blindat, erau la maşini de poliţie peste tot, era plin, plin, plin. Cam 4 ore strada a fost plină de poliție, de salvări. Am înțeles că nu a fost un conflict ceva. Am inteles ca omul lucrase în armată şi avea permis de port-arma şi arma s-a descărcat accidental.

Bărbatul vinovat, panicat de ce a făcut, şi-a pus arma la cap

Din fericire, tânărul s-a ales doar cu o rană superficială. Glonțul nu i-a intrat în picior, iar după ce a primit îngrijiri medicale la spitalul din Mangalia, a fost externat. Bărbatul care l-a rănit însă i-a ținut pe polițiști, ore întregi, cu sufletul la gură. Când și-a dat seama ce a făcut omul și-a pus arma la cap şi a amenințat că se va sinucide. A fost adus chiar și un negociator pentru ca operațiunea să nu se încheie tragic.

Pe acelaşi subiect

Martori: A avut impresia că a omorât acel băiat și a zis că își pune capăt zilelor în idea că l-ar fi omorât pe acel băiat. Amenința că se sinucide cu pistolul, ţinând pistolul ba la tâmplă, ba la gât.

Timp de mai multe ore, poliţiştii împreună cu negociatorii au vorbit cu bărbatul, pentru a-l convinge să nu recurgă la gestul extrem. În cele din urmă, au reuşit. L-au imobilizat şi l-au dus la audieri. 

Poliţiştii îl vor audia astăzi atât pe bărbatul de 50 de ani, cât şi pe victimă şi vor încerca să afle cum s-a întâmplat totul. Pe numele agresorului a fost deschis și un doar penal pentru vătămare coporală din culpă. Oamenii legii vor trebui să stabilească și dacă barbatul deținea arma în mod legal sau nu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "A crezut că l-a omorât". Bărbatul care a împuşcat un tânăr de 21 de ani în Vama Veche, pentru că asculta muzica prea tare, a vrut să se sinucidă în faţa poliţiei