A doua zi de Rusalii a scos bucureştenii la plimbare, în parcul Herăstrău (Video)
Parcul Herăstrău s-a transformat pentru câteva ore într-un restaurant de unde nu au lipsit preparatele delicioase şi voia bună. Nici măcar temperaturile ridicate nu au trimis petrecăreţii acasă, mai ales când au aflat că s-a pus la cale cel mai mare proţap din România.
Parcul Herăstrău s-a transformat pentru câteva ore într-un restaurant de unde nu au lipsit preparatele delicioase şi voia bună. Nici măcar temperaturile ridicate nu au trimis petrecăreţii acasă, mai ales când au aflat că s-a pus la cale cel mai mare proţap din România.
Zeci de preparate din carne au sfârâit pe grătarele încinse, pentru gurmanzii care au sărbătorit ziua liberă aşa cum se cuvine. Prin distracţie şi relaxare.
Bucătarii au pregătit atent friptura şi garniturile, cu usturoi şi mirodenii.
Pe lângă obişnuitele grătare, la proţapul care se vrea a fi cel mai mare au fost pregătite aproximativ 400 de kilograme de carne.
Totul alături de roşii, vinete, dovlecei sau ciuperci la grătar. După masa copioasă, nu puteau să lipsească plimbările prin parc.
Următoarea minivacanţă este cea prilejuită de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, pe 15 august.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰