Antena Meniu Search
x

A fost arestat unul dintre suspecții crimei de la Sibiu. Laurențiu Ghiță, recidivist, a fost adus în țară din Marea Britanie

Crima din Sibiu. Magistraţii Tribunalului Sibiu au confirmat, sâmbătă, mandatul de arestare emis în lipsă pe numele unuia dintre suspecţii în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner. Acesta a fost adus în ţară în noaptea de vineri spre sâmbătă.

de Redactia Observator

la 30.12.2023, 16:14

uciderea lui Adrian Kreiner
A fost arestat unul dintre suspecții crimei de la Sibiu. Laurențiu Ghiță, recidivist, a fost adus în țară din Marea Britanie - Observator

Procedura de extradare a fost finalizată pentru unul dintre inculpații din cazul Kreiner. Inculpatul a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu. Judecătorul a dispus confirmarea arestării preventive stabilite în lipsă și a mandatului de arestare, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Ghiță Laurențiu, cercetat penal pentru omor calificat și tâlhărie calificată, unul dintre suspecții crimei de la Sibiu, a fost adus în noaptea de vineri spre sâmbătă în țară, din Marea Britanie, a anunțat anterior Alina Gorghiu, ministrul Justiției.

"Azi-noapte a fost adus în țară, din Marea Britanie, unul dintre suspecții crimei de la Sibiu. Este vorba despre Ghiță Laurențiu, cercetat penal pentru omor calificat și tâlhărie calificată. Pe 6 noiembrie, el și alți doi bărbați au intrat în casa unui om de afaceri din Sibiu pentru a fura bunuri de valoare. Cei trei au aplicat lovituri bărbatului rezultând în decesul acestuia", a scris, sâmbătă, pe Facebook, Alina Gorghiu.

Uciderea lui Adrian Kreiner a șocat Sibiul

Trei persoane l-au ucis pe omul de afaceri în locuinţa lui din Sibiu. Atacatorii, cu cagule pe feţe, l-au legat şi l-au bătut şi i-au ameninţat cu pistolul fiica, apoi au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

Despre Ghiță Laurențiu, surse Observator spun că a fugit din ţară ultimul pe 13 noiembrie, la o săptămână după complicii săi. Individul are antecedente penale. În 2015, a furat peste 100 de pachete de ţigări dintr-un magazin. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » A fost arestat unul dintre suspecții crimei de la Sibiu. Laurențiu Ghiță, recidivist, a fost adus în țară din Marea Britanie