Antena Meniu Search
x

A fost găsit băieţelul de 13 ani DISPĂRUT în urmă cu două zile în Constanţa. Ies la iveală DETALII ŞOCANTE din viaţa puştiului

Minorul Florin-Lucian Clapă, în vârstă de 13 ani, dispărut în 7 noiembrie de la domiciliul din localitatea constănţeană Cumpăna, a revenit acasă.

Minorul Florin-Lucian Clapă, în vârstă de 13 ani, dispărut în 7 noiembrie de la domiciliul din localitatea constănţeană Cumpăna, a revenit acasă.

Astfel, poliţiştii au revocat măsura urmăririi faţă de minor.

Băiatul le-a spus senin oamenilor legii că a fost la plimbare şi că nu e nici prima şi nici ultima dată când pleacă de acasă.

Copilul a plecat la şcoală şi nu a mai revenit acasă

La doar 13 ani, Florian este un copil greu încercat de viaţă. Suferă de TBC, iar anul trecut a trecut printr-o traumă din care nici un adult nu ar putea să-şi revină uşor. 

Tatăl său a încercat să-i omoare mama şi i-a înjunghiat mortal bunicul, supărat că nu i se permite să-l viziteze pe băiat.

Scăpat din mână de mamă, băiatul a fugit de mai multe ori de acasă. 

Mama este disperată. Se gândește ca nu cumva Florian să fi intrat într-un anturaj dubios care să-l folosească pentru a face prostii. Situația familiei este monitorizată și de Serviciul de Asistență Socială al primăriei Cumpăna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » A fost găsit băieţelul de 13 ani DISPĂRUT în urmă cu două zile în Constanţa. Ies la iveală DETALII ŞOCANTE din viaţa puştiului