Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A fost identificat bărbatul găsit mort cu o pungă pe faţă, în Bucureşti. Are 21 de ani, era student la ASE

Cadavrul unui bărbat cu o pungă trasă pe faţă a fost găsit, joi dimineaţă, în apropiere de aleea Cuminţenia Pământului, în Militari. A fost identificat cadavrul, fiind vorba despre un tânăr de 21 de ani, student la ASE, care locuia în apropiere.

de Cosmin Stăniloiu

la 31.10.2019 , 12:31

Cadavru în Bucureşti A fost identificat bărbatul găsit mort cu o pungă pe faţă, în Bucureşti. Are 21 de ani, era student la ASE - Captură video

Cadavrul unui bărbat cu o pungă trasă pe faţă a fost găsit, joi dimineaţă, în apropiere aleea Cuminţenia Pământului, în Militari. A fost identificat cadavrul, fiind vorba despre un tânăr de 21 de ani, student la ASE, care locuia în apropiere.

"La data de 31 octombrie a.c., Secţia 25 Poliţie a fost sesizata prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 6, se află cadavrul unui bărbat cu o pungă trasă pe cap. La faţa locului au sosit de îndată echipaje de poliţie care au constatat că cele sesizate se confirmă şi au procedat la delimitarea locului unde a fost găsit cadavrul.", a transmis, joi dimineaţă, Poliţia Capitalei.

Cadavrul, lângă care se afla o servietă, a fost găsit la ora 9.11 minute de către un bărbat care îşi plimba câinele. În servietă, au declarat surse din anchetă, s-ar afla un recipient cu otravă. Tânărul era cunoscut ca introvertit, locuia în zonă cu părinţii, care nu erau acasă joi de dimineaţă.

Articolul continuă după reclamă

Moartea, din primele concluzii trase la faţa locului, unde a sosit un medic legist, a survenit prin otrăvirea cu substanţa aflată în servietă.

Una dintre variantele luate în calcul de anchetatori este că bărbatul şi-a pus punga în cap pentru a se feri de ploaie, după ce a băut substanţa toxică.

Cadavrul va fi, însă, transportat la Institutul de Medicină Legală pentru a se stabili cu exactitate modul în care a murit, ar cercetările continuă. 

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » A fost identificat bărbatul găsit mort cu o pungă pe faţă, în Bucureşti. Are 21 de ani, era student la ASE