Antena Meniu Search
x

Curs valutar

'Urmaşul' lui Ştefan cel Mare din Suceava şi-a înmatriculat maşina cu propriul nume

Un bărbat din Suceava, care în urmă cu câţiva ani a revendicat în instanţă Moldova pe motiv că ar fi urmaşul lui Ştefan cel Mare, a fost prins de poliţişti în timp ce conducea o maşină neînmatriculată care avea înscris pe plăcuţe chiar numele proprietarului.

de Alin Tarnovschi

la 31.10.2019 , 12:04

Un bărbat din Suceava, care în urmă cu câţiva ani a revendicat în instanţă Moldova pe motiv că ar fi urmaşul lui Ştefan cel Mare, a fost prins de poliţişti în timp ce conducea o maşină neînmatriculată care avea înscris pe plăcuţe chiar numele proprietarului.

Poliţiştilor din Frătăuţii Noi nu le-a venit să creadă atunci când au văzut, pe şosea, autoturismul marca Smart care avea trecut pe plăcuţele de înmatriculare numele 'Cornel Cernoschi'.

Agenţii l-au tras pe dreapta pe şofer şi i-au cerut documentele maşinii, precum şi permisul de conducere şi actul de identitate.

Articolul continuă după reclamă

Şoferul, Cornel Cernoschi, le-a explicat senin că el nu se supune legilor din România şi nu a considerat necesar ca maşina lui să fie înmatriculată.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul, care locuieşte în comuna Dorneşti din Suceava, le-a prezentat poliţiştilor copii după buletin şi permis, ambele documente fiind expirate de câţiva ani.

Unicul 'urmaş' al domnitorului Ştefan cel Mare a considerat că maşina sa nu trebuie înmatriculată

'Urmaşul' lui Ştefan cel Mare şi-a înmatriculat singur maşina

De asemenea, maşina nu avea ITP sau asigurare RCA, iar plăcuţele de înmatriculare oficiale îi fuseseră reţinute în urmă cu câteva zile tocmai pentru lipsa ITP-ului şi asigurării.

De asemenea, şoferul le-a explicat poliţiştilor că drumul pe care circula este public şi are voie să circule pe el pentru că plăteşte accize la combustibil, notează monitorulsv.ro.

'Urmaşul' lui Ştefan cel Mare a fost condus la sediul Poliţiei, acolo unde a fost înştiinţat că pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui autovehicul cu numere false de înmatriculare, iar pentru lipsa ITP-ului şi asigurării a fost amendat.

Cornel Cernoschi a intrat în atenţia autorităţilor în urmă cu câţiva ani, atunci când a revendicat în instanţă Moldova, dar şi Ţara Românească şi Ardealul, motivând că este descendent al domnitorului Ştefan cel Mare.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » 'Urmaşul' lui Ştefan cel Mare din Suceava şi-a înmatriculat maşina cu propriul nume