Antena Meniu Search
x

Video A fost identificat cadavrul carbonizat găsit pe câmp, lângă Domnești. Anchetatorii au deslușit misterul morții misterioase

Descoperire şocantă, ieri după amiază, pe un câmp de lângă Domnești, Ilfov. Vă avertizăm, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! Un trecător a sunat la 112 după ce văzut un cadavru carbonizat pe câmp. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 20.12.2022, 13:46

Vezi și

Anchetatorii au reușit să identifice victima. Vorbim despre un bărbat în vârstă de 42 de ani, care își făcea veacum în zona caselor din Domnești, județul Ilfov. 

Surse judiciare spun că totul a fost un accident. Bărbatul ar fi făcut focul pentru a se încălzi, în spatele unor case în construcție, unde avea un adăpost improvizat. Anchetatorii au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere și au stat de vorbă cu localnicii. Acești au recunoscut că îl știau pe bărbat. Îl mai ajutau cu hrană sau cu diferite obiecte.

Ipoteza unei crime, exclusă

Astfel, este exclusă ipoteza unei crime. Sunt așteptate, însă rezultatele autopsiei.

Apelul la 112 a venit ieri, în jurul orei 15.00, atunci când un bărbat reclama prezența unui cadavru carbonizat pe un câmp de lângă Domnești.

Mai bine de 4 ore criminaliștii au făcut cercetări la fața locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » A fost identificat cadavrul carbonizat găsit pe câmp, lângă Domnești. Anchetatorii au deslușit misterul morții misterioase