Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul găsit carbonizat pe câmp, lângă Domnești, avea 45 de ani. Polițiștii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere

Descoperire şocantă, ieri după amiază, pe un câmp de lângă Domnești, în Ilfov. Avertizăm că sunt detalii cu puternic impact emoţional! Un localnic care trecea prin zonă a văzut un cadavru carbonizat şi a sunat la 112. 

de Redactia Observator

la 20.12.2022, 08:49

Vezi și

Imediat, la faţa locului a fost trimisă o echipă de criminalişti, sub coordonarea unui procuror, dar şi specialişti ai IML. Primele cercetări arată că victima ar fi un bărbat de 45 de ani.

Anchetatorii iau în calcul inclusiv varianta crimei

Anchetatorii, care iau în calcul inclusiv varianta crimei, au ridicat deja şi imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă. 

"La data de 19 decembrie a.c.,în jurul orei 14:52, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că, pe câmp, în apropierea localității Domnești, se află o persoană arsă, carbonizată. La fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp polițiștii orașului Bragadiru, pentru cercetări. De asemenea, la fața locului se deplasează criminaliști si polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, pentru efectuarea activităților din competență", au transmis polițiștii ilfoveni.

Cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea identității victimei și a circumstanțelor în care a murit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Bărbatul găsit carbonizat pe câmp, lângă Domnești, avea 45 de ani. Polițiștii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere