Antena Meniu Search
x

Pericol de explozie la Ploieşti! O substanţă extrem de periculoasă s-a scurs pe Şoseaua de Centură

A fost mobilizare de forţe în judeţul Prahova, după ce un camion încărcat cu nitrat a fost la un pas să provoace o tragedie pe centura Ploieştiului.

Vezi și

A fost mobilizare de forţe în judeţul Prahova, după ce un camion încărcat cu nitrat a fost la un pas să provoace o tragedie pe centura Ploieştiului.

Substanţa explozivă a început să se scurgă din mastodont, pe şoseaua de centură a Ploieştiului. Pompierii militari au intervenit în grabă şi au blocat zona.

Un camion ce transportă 15 tone de nitrat e tras pe dreapta, după ce substanţa explozivă a început să se scurgă pe şosea. 

Mobilizarea de forţe s-a făcut rapid, pentru că mastodontul cu încărcătură periculoasă era escortat de un convoi de jandarmi, care au observat imediat pericolul. Zona a fost blocată, de urgenţă, pe o rază de doi kilometri.

O autospecială a măsurat, permanent, concentraţia substanţei explozive, pentru a nu pune salvatorii în pericol.

Misiunea pompierilor s-a încheiat abia după şapte ore. Încărcătura, pe care şoferul, cetăţean bulgar, o transporta de la Făgăraş în vama Giurgiu, a fost depozitată, în condiţii de siguranţă, în Ploieşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Pericol de explozie la Ploieşti! O substanţă extrem de periculoasă s-a scurs pe Şoseaua de Centură