Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A fost prins asasinul Cristinei, românca de 24 de ani ucisă fără milă cu un cuţit chiar de tatăl fetiţelor ei

A fost prins asasinul Cristinei, românca de 24 de ani ucisă fără milă cu un cuţit chiar de tatăl fetiţelor ei. Bărbatul a fost descoperit la mai bine de 32 de ore după crimă la 10 de km distanţă de locul unde a comis oroarea.

de Redactia Observator

la 09.07.2018 , 10:29

A fost prins asasinul Cristinei, românca de 24 de ani ucisă fără milă cu un cuţit chiar de tatăl fetiţelor ei. Bărbatul a fost descoperit la mai bine de 32 de ore după crimă la 10 de km distanţă de locul unde a comis oroarea.

În vârstă de 33 de ani, acesta se ascunde în casa unor priteni români care munceau, ca şi el şi Cristina, pe plantaţiile de căpşuni din zonă. Laurenţiu Daniel şi-a înjunghiat fosta parteneră de viaţă cu sălbăticie, apoi a fugit furând maşina fratelui lui, din faţa casei.

Cristina M., era din Buzău și ar fi împlinit 25 de ani pe 15 iulie. Cristina și fetele ei locuiau într-o casă de pe strada Mendez Nunez, împeună cu fratele acestuia și cu soția sa.

Articolul continuă după reclamă

Pe 17 iunie, la Comandamentul Gărzii Civile din oraș, Cristina a depus o plângere la poliție împotriva partenerului său, cu care avea două fetițe, un bărbat în vârstă de 33 de ani, privind violența domestică. Curtea din Ayamonte a dat o ordin de protecție, prin care îi interzicea acestuia să se apropie la mai mult de 200 de metri de ea.

Cu toate acestea, sâmbăta dimineață, cu puțin înainte de ora 8:30, când cumnatul Cristinei și soția acestuia erau plecați la serviciu, D.V. a intrat în casă și după o ceartă izbucnită între cei doi, acesta a înjunghiat-o mortal.

O vecină care a auzit scandalul, în momentul în care a ieșit în stradă să vadă ce se întâmplă, l-a văzut pe bărbat urcându-se în mașină și demarând în grabă.

Duminică, la Lepe, pe plaja din oraş a avut loc un marş de protest faţă de uciderea Cristinei, la care au participat mai mulţi români, primarul localităţii şi reprezentanţi ai oficialităţilor din provincia Huelva.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » A fost prins asasinul Cristinei, românca de 24 de ani ucisă fără milă cu un cuţit chiar de tatăl fetiţelor ei