Antena Meniu Search
x

A fost prins criminalul din Timişoara. Bărbatul şi-a înjunghat mortal fosta iubită, pe banca din faţa blocului (Video)

Principalul suspect în cazul crimei comise ieri, în zona depourilor CFR, din Timişoara, a fost prins în această dimineață.  

de Redactia Observator

la 17.04.2019 , 07:34

A fost prins criminalul din Timişoara. Bărbatul şi-a înjunghat mortal fosta iubită, pe banca din faţa blocului - pressalert.ro

Principalul suspect în cazul crimei comise ieri, în zona depourilor CFR, din Timişoara, a fost prins în această dimineață.  

Reamintim că bărbatul şi-a înjunghiat mortal fosta iubită, sub privirile îngrozite ale trecătorilor.

Femeia în vârstă de 30 de ani a murit după ce a fost lovită de patru ori cu un cuțit, de două ori zona toracică și de două ori zona cervicală, fiind atinsă la un plămân și la o arteră.

Articolul continuă după reclamă

Tânăra se afla în faţa blocului în care locuia, stătea pe bancă, atunci când bărbatul a apărut şi a înjunghiat-o.

Pe acelaşi subiect

Criminalul a lovit-o cu cuţitul, apoi a fugit, făcându-se nevăzut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmul crimei din Timişoara

O vecină a femeii a văzut totul şi a povestit îngrozită.

"Ei s-au desăpărțit, ea lucra la vagoane, aici la CFR. M-a sunat pe mine pe la prânz și mi-a zis, ăla a venit, mă urmărește și e beat. Eu când am venit spre clădire, l-am văzut pe pod. Nici n-am vorbit mult, în 20 de minute a apărut la colț aici, la doi metri de bancă. N-a zis nimic, doar a fugit spre bancă și a înjunghiat-o direct. Ea a apucat să zică doar Florine, ce faci?", a spus vecina care a fost martora crimei.

Sursa citată mai scrie că bărbatul a venit cu cuţitul înfăşurat într-un ziar, l-a scos şi a lovit-o pe fosta sa iubită fără să scoată vreun cuvânt.

Polițiștii au reușit să-l identifice și au început căutările.

Potrivit pressalert.ro, principalul suspect a fost găsit, în această dimineață, în apropierea Gării de Nord din Timișoara de către polițiștii de la Transporturi Feroviare și reținut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Evenimente » A fost prins criminalul din Timişoara. Bărbatul şi-a înjunghat mortal fosta iubită, pe banca din faţa blocului (Video)